Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ολοκλήρωση 8ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ από το ΟΡΑΜΑ



Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου για 8η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

Στήριξη στις ομάδες παραγωγών





Την πλήρη υποστήριξή του, αλλά και τον ισχυρό ρόλο που επιφυλάσσει η νέα κυβέρνηση στις Ομάδες Παραγωγών, εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου,

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.



ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΕΔΕΣΣΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΗ (ΠΡΩΙ) ΛΑΥΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΗ (ΠΡΩΙ) ΧΟΛΟΜΟΝΤΑΣ




Αυλαία στο 1ο Acadimies Golden Cup






Το 1ο Acadimies Golden Cup που διοργάνωσε με επιτυχία ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλαδας (ΟΑΣΠΕ) από την Τετάρτη 17/6 ως και το Σάββατο 20 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί πλέον μιαν ευχάριστη ανάμνηση σε όλους όσοι συμμετείχαν.

«Κανένας "επίορκος" δεν επιστρέφει ΧΩΡΙΣ πειθαρχική κρίση»



 
 
Για «"κύμα" ενορχηστρωμένης παραπληροφόρησης», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο αν. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλος, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα, που εμφανίζουν "επίορκους" γιατρούς και άλλους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέφουν στις Υπηρεσίες τους, χωρίς πειθαρχική κρίση, βασιζόμενοι στην τελευταία νομοθεσία για τη Δημόσια Διοίκηση.

Συμμετοχή της Θ. Τζάκρη στην 3η Κοινοβουλευτική Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης





 
Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη μετείχε στις εργασίες της 3ης Κοινοβουλευτικής Συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο από τις 22 ως 25 Ιουνίου του 2015.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



     

    Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, , στις 26 Ιουνίου 2015 ημέρα Παρασκευή  και ώρα   18:00 (6.00΄ μ.μ) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

Ημερίδα για την αναγνώριση των ιαματικών πηγών



 

Με επιστολή του προς τον  Μιχάλη Μηναδάκη Γενικό Διευθυντή crekotel λουτρών Κυλλήνης , ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων  Ιαματικών Πηγών Ελλάδας , προτείνει την διοργάνωση ειδικής ημερίδας με θέμα την αναγνώριση των ιαματικών πηγών .
Η επιστολή έχει ως εξής

26η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών Απολογισμός Δράσεων Σεπτέμβριος 2014 – Ιούνιος 2015



A. Εκπαιδεύσεις Γονέων
11 Ομάδες Γονέων στο Ριζό, Λουτροχώρι, Πετριά, Αρσένι, Αριδαία, Ριζάρι, Άψαλος και Έδεσσα (4). Συνολικά συμμετείχαν  175 γονείς.

«Στήριξη Ανέργων στην Πέλλα»






Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» ως εταίρος της Σύμπραξης «Στήριξη Ανέργων στην Πέλλα» η Ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων της Πράξης «Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των ανέργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».

Έπαινοι στο Γυμνάσιο Προμάχων






Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 η εκδήλωση για τον απολογισμό του Σχολικού Έτους 2014-15, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας στην Έδεσσα.

Oι καλοκαιρινές δράσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου



 



Oι καλοκαιρινές δράσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου  ‘’Μ.Λουντέμης’’ ξεκίνησαν.

Συνελήφθη 46χρονη σε περιοχή της Πέλλας για διενέργεια παράνομου εράνου





Συνελήφθη χθες (24-06-2015) το μεσημέρι σε χωριό της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, μία γυναίκα για διενέργεια εράνου, για λογαριασμό Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη από τον Νόμο άδεια.

Εξιχνιάστηκε κλοπή ηλεκτρονικού εξοπλισμού από πολιτιστικό σύλλογο σε περιοχή της Πέλλας



Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 27χρονος ημεδαπός
Η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τις 5.000 ευρώ

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας προς ΕΛ.Γ.Α.




 
Επιστολή προς τον Οργανισμό των Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) με θέμα: «Επιστροφή τελών εκτίμησης βιομηχανικών ροδάκινων κ.α.» απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Η Αθήνα δεν είναι μόνη...


Εκστρατεία της Il Manifesto για το ελληνικό χρέος...
Εκστρατεία αλληλεγγύης στο αίτημα της Ελλάδας για ελάφρυνση του χρέους της ξεκίνησε η ιταλική εφημερίδα Il Manifesto, η οποία καλεί τους αναγνώστες της να υπογράψει μία επιστολή υπό τον τίτλο «Εμείς λέμε...

Προσοχή! Παραβιάσεις σε emails με τη μέθοδο phishing

email hacked_2Με σκοπό την υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων και επαφών των χρηστών, επιτήδειοι παραβιάζουν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails), με τεχνικές ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), προειδοποιεί η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει χαρακτηριστικά:......

Διάσκεψη για το χρέος προτείνει ο Γάλλος οικονομολόγος Πικετί

PIKETIΟ γνωστός Γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί εκτιμά ότι το πρόβλημα του χρέους αφορά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο την Ελλάδα.
«Χρειαζόμαστε μια διάσκεψη για το σύνολο των χρεών της.....

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΟΡΑΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο οραμα εδεσσαΤην Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» ως εταίρος της Σύμπραξης «Στήριξη Ανέργων στην Πέλλα» η Ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων της Πράξης «Ολοκληρωμένο σχέδιο.....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 112 ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ



Αποτέλεσμα εικόνας για Προγραμμα νεων αγροτων        Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι  δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της γνωμοδοτικής επιτροπής του Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν στο Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Π.Α.Α. 2007-2013 στο πλαίσιο της 2ης προκήρυξης του Μέτρου 112 έτους 2014 σύμφωνα με τα οποία για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας :

Έγιναν αποδεκτές οι ενστάσεις των:

Suddeutsche Zeitung: Ένα άρθρο που μιλάει στην καρδιά της Ελλάδας…

ELLADA_TSOLIAS       Η Γερμανία ξεχνά την ιστορικής της ευθύνη», αναφέρει στην πρώτη σελίδα του ιστότοπού της η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.
Η γερμανική κυβέρνηση στην περίπτωση της διαμάχης για την κρίση στην Ελλάδα ξεχνά την ίδια της την ιστορία, επισημαίνει η εφημερίδα. Και εξηγεί: Το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας κατέστη εφικτό μόνο επειδή άλλες χώρες διέγραψαν τα χρέη της. ..............

(3)