Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Μπάμπης Παυλίδης;

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην Αντινομάρχη Μπάμπη Παυλίδη ως υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές .

Το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε τσέπη αδύναμη για το καρναβάλι


Οι ελάχιστοι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων από του πολλούς που κλήθηκαν  ,δήλωσαν στη σύσκεψη για το ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ , μεγάλη προθυμία ,εξέφρασαν όμως αμφιβολίες για την δυνατότητα εξεύρεσης πόρων .

Σαρώνουν οι γυναίκες του ΦΟΑ

                                

Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ
80  - 37

Ξεκινάει η κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας




Ξεκινάει η κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανάθεσης και την υπογραφή της σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Ανάδοχο του έργου.

Συζήτηση θεμάτων της ΠΕ Πέλλας στην Εκτελεστική Επιτροπή


Πέντε θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή προοπτική της Περιφερειακής Ενότητας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τορπιλίζουν κάθε αγνή προσπάθεια. Εμπόδια στους Ερωτέχνες Αλμωπίας .





Τα πνευματικά δικαιώματα φαίνεται ότι δεν νοιάζονται και τόσο για το…πνεύμα αλλά για την ύλη και το χρήμα . Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον δίνουν  τα εμπόδια που βρήκαν οι Ερωτέχνες της Αλμωπίας και αναγκάστηκαν να ματαιώσουν τις παραστάσεις θεατρικού έργου.  Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής :

Ο «δεξιός» επικοινωνιολόγος του ΠΑΣΟΚτσή δημάρχου Αλμωπίας


Γιατί αναρωτιούνται οι συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας  για την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν στον επικοινωνιακό τομέα;

Ν. Αποστολίδης :Ο Δήμος ξέχασε τους ανήμπορους.Όλα τα άλλα είναι ψέμματα



Καταπέλτης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας Νίκος Αποστολίδης . Μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Αλμωπία  επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν έδωσε ούτε ένα  δέμα με τρόφιμα στους ανήμπορους  του Δήμου τα Χριστούγεννα.

ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ¨: Στοπ στην ονοματολογία






  Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με την ονοματολογία των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα ΠΕΛΛΑΣ σε ότι αφορά τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.

Αναστάτωση στο Δημαρχείο Αλμωπίας


Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκονται στο Δημαρχείο Αλμωπίας .  Η πίστωση χρόνου και η κατανόηση των πολιτών φαίνεται  να τελείωσε .

Συνελήφθη Βούλγαρος στη Σκύδρα για κλοπή

  


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το απόγευμα στη Σκύδρα Πέλλας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδραςαφαίρεσε ένα μοτέρ ψυγείου από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 36χρονου και προκάλεσε φθορές σε μεταλλικά σκαμπό, συνολικής άξιας (2.500) ευρώ.

Φ.Ο.Α :Χαλαροί ρθθμοί στο Μπάσκετ



ΑΝΔΡΩΝ
Συνεχίζει να προηγείται στην βαθμολογία η ομάδα της Αριδαίας μετά το 20-0 επί της Αξιούπολης , που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Για την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αριδαίας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καριώτισσα 
                                
ΓΥΝΑΙΚΩΝ

(3)