Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ¨: Στοπ στην ονοματολογία






  Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με την ονοματολογία των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα ΠΕΛΛΑΣ σε ότι αφορά τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
        Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλούς να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της Περιφερειακής Ενότητας ΠΕΛΛΑΣ. Αυτό δείχνει και τη δυναμική του κόμματος όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί, στις επόμενες εκλογές, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
       Η τήρηση των Αρχών του Καταστατικού καθώς και η τήρηση των διαδικασιών του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης του Κόμματος αλλά και των αποφάσεων των συντεταγμένων οργάνων του αποτελεί αυτονόητη δέσμευση όλων. Οι διαδικασίες αυτές είναι συγκεκριμένες και απόλυτα ξεκάθαρες για τους πάντες και θα γίνουν διάφανα και οργανωμένα μέσα από τις ΝΟΔΕ.  
     Με την παρατήρηση αυτή, τα συντεταγμένα όργανα του κόμματος θα προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα ΠΕΛΛΑΣ όταν έρθει η ώρα και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Προς το παρόν καμία διαδικασία δεν ξεκίνησε και κανένα χρίσμα δεν δόθηκε.
     Ότι άλλο γράφεται και δημοσιοποιείται στα ΜΜΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει ως σκοπό να πλήξει όχι μόνο τα ίδια τα πρόσωπα αλλά κυρίως τον Εθνικό Στόχο που είναι η αυτοδυναμία του κόμματος και συνακόλουθα η σωτηρία και η προκοπή του τόπου.
     Η ΝΟ.Δ.Ε ΠΕΛΛΑΣ θα σταθεί σθεναρά απέναντι σε όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, να πλήξουν την πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές. Ήρθε πια η ώρα να απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την καταστροφική και ανάλγητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο.    Το δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος του Κόμματος Αντώνης Σαμαράς και για τον οποίο καθημερινά δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας. Οι μάχες αυτές δεν μπορούν να καπηλεύονται από κανέναν και για τίποτε.


8 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΞΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΩΣΗΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ....ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΝΔ, ΤΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΥ..ΤΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ..ΣΤΙΑ..
    ΚΟΜΜΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΙΑΝΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Ή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΔΙΑΛΕΞΤΕ "ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. vlimata. ithela poly na ixera poios egrapse auto to keimeno. to oti anoigete polemo me ta mme mono eis varos sas einai. autoi ftaine pou asxolountai mazi sas kai sas dinoun axia. athlia pionia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ Ν.Δ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ - ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΞΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 6:35 ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς τον 8:28
    οταν λεμε την αληθεια καποιοι πειραζονται, προφανως επαγγελματιας του ειδους εισαι εσυ ομορφοπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΣΩΘΗΚΑΜΕ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)