Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ν. Αποστολίδης :Ο Δήμος ξέχασε τους ανήμπορους.Όλα τα άλλα είναι ψέμματα



Καταπέλτης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας Νίκος Αποστολίδης . Μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Αλμωπία  επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν έδωσε ούτε ένα  δέμα με τρόφιμα στους ανήμπορους  του Δήμου τα Χριστούγεννα.
 Όλοι οι υπόλοιποι ισχυρισμοί είναι ψέματα. Και είναι κρίμα που ο Δήμος δεν θέλει να παραδεχτεί το λάθος του . Μόνο μετά την ανακίνηση του θέματος από τον ίδιο  ,συγκινήθηκαν κάπως και μοίρασαν λίγα τρόφιμα και κάποια δώρα σε παιδιά σχολείων .
Αναφερόμενος στις περί του αντιθέτου απαντήσεις που πήρε στο Δημοτικό Συμβούλιο , είπε ότι δεν έπεισαν κανέναν , ούτε και αυτούς που τις  ΄έλεγαν
Για τον ρουχισμό που συγκεντρώθηκε  προκειμένου να δοθεί  σε όσους το είχαν ανάγκη , τόνισε χαρακτηριστικά , ότι όπως τον είχαν πεταμένο  και τελείως παρατημένο ,νόμιζε κανείς  ότι επρόκειτο για πατσαβούρες που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες και όχι για  ρούχα που προορίζονται  για συνανθρώπους μας ,που  μπορεί  μεν να έχουν ανάγκες, έχουν όμως και αξιοπρέπειακαι ωφείλουν όλοι να τους σέβονται. .  . Κάλεσε δε για μια ακόμα φορά την  πλειοψηφία να γίνει  κοινωνικά ευαίσθητη  στη πράξη και όχι στα λόγια .
Αυτό που συνέβη φέτος δεν έγινε με καμιά δημοτική αρχή.
Όσα έιπε στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχαν κανέναν αντιπολιτευτικό στόχο, αλλά τα επισήμανε για να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος.
Σύμφωνα με το Ράδιο Αλμωπία , ζητήθηκε και η άποψη της Αντιδημάρχου Κατερίνας Μπαγκή, η οποία  όμως δεν μπόρεσε να μιλήσει λόγω ίωσης που την ταλαιπωρεί.

6 σχόλια:

  1. ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κε ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ,ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.Κε αποστολιδη.οσο και αν προσποειστε,δεν πειθεται.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ,ΑΚΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. autos o anthropos eine anideos kai anenimerotos apo ta liga pou mporo kai fantazome. as rotisei tous proedrous an piran i oxi demata kai meta na milaei o dithen euesthitos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)