Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Οι πρώτοι :καλλικράτειοι" δήμαρχοι στον Νομό Πέλλας με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης του συνόλου των ψηφοδελτίων είναι οι εξής:
Δήμος Αλμωπίας: Δημήτρης Πασόης
Δήμος Έδεσσας:  Δημήτρης  Γιάννου
Δήμος Σκύδρας:  Γιώργος Χοΐδης
Δήμος Πέλλας:    Γρηγόρης Στάμκος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ 1ος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων της εκλογικής περιφέρειας Εξαπλατάνου:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ 1ος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο 99,9% των εκλογικών τμημάτων της Αλμωπίας σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Πασόης είναι ο 1ος Δήμαρχος του Νέου Καποδιστριακού Δήμου Αλμωπίας με ποσοστό 56,3%  έναντι 43,7% που συγκέντρωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης με τα εξής αποτελέσματα για την εκλογική περιφέρεια Αριδαίας: 

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 3:30 μ.μ. ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο 203ο Εκλογικό Τμήμα της Κρύας Βρύσης.

Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε βέβαιος  για το εκλογικό αποτέλεσμα και για τη νίκη του συνδυασμού "Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία"

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η επαναληπτική αναμέτρηση για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, σε ολόκληρη τη χώρα. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ημερίδα με θέμα τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων του Ν. Πέλλας διοργανώνει ημερίδα με θέμα τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών.στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, καθώς και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Τίτλος της εισήγησής της:

(3)