Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Την μια καλοί , την άλλη «απατεώνες» οι ΠΑΣΟΚΟΙ κατά τον Ι. Τζαμτζή



 


Την περασμένη Πέμπτη ο Ιορδάνης Τζαμτζής στο κέντρο των Καταρρακτών στην Έδεσσα λίγο έλειψε να σπάσει τα χέρια του , χειροκροτώντας τον ΠΑΣΟΚτσή  υφυπουργό Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Συνελήφθη 43χρονος σε χωριό της Πέλλας για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης





Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1900 γραμμάρια κάνναβης  και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, καθώς και 3 δενδρύλλια κάνναβης

Η Π.Ε. Πέλλας συλλέγει τρόφιμα «Για ένα πιάτο γεμάτο»



 «Για ένα πιάτο γεμάτο» θα συλλέγει τρόφιμα η Π.Ε. Πέλλας από σήμερα και μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου για την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Κεντρική Μακεδονία με στόχο τη συλλογή τροφίμων που θα δοθούν στα συσσίτια της Εκκλησίας, των Δήμων και των ιδρυμάτων.

Ανακοίνωση γιατρών της Π.Ε. Πέλλας για την Γενική Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη





Σε μια εποχή που η ανάπτυξη των επιστημών και η μεγάλη τεχνολογική πρόοδος θα μπορούσαν να εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο υγειονομικής φροντίδας, βιώνουμε την πλήρη απαξίωση του νοσοκομειακού γιατρού και την βάρβαρη υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας. Η Υγεία αποτελεί ένα όλο και πιο ακριβό, δυσπρόσιτο εμπόρευμα για το λαό.

Κατατρόπωσαν την…Αρσεναλ οι πιτσιρικάδες του Αλμωπού




Νίκη με 4-0, που γέμισε με χαρά και αισιοδοξία την ομάδα, πέτυχε το
περασμένο Σάββατο η ομάδα Νέων του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας(Θεσ/νίκης), επί των Κανονιέρηδων  (Άρσεναλ Ευόσμου).

« Χριστούγεννα σαν …Όνειρο» 4η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας



 
Η 4η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας θα διαρκέσει από την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 έως την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015. Με ιδιαίτερη αγάπη ετοιμάζουμε τις δραστηριότητες και της φετινής Παραμυθούπολης. Φέτος στα Δημοτικά σχολεία, στα νηπιαγωγεία και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πέλλας, έχουμε να προτείνουμε τα εξής: 

Με πέντε δεσμεύσεις και χρονοδιάγραμμα πληρωμών





«απαντά» το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα αιτήματα των κτηνοτρόφων.

Γ. Καρασμάνης: «Είναι κοινή μας μοίρα να δώσουμε μαζί τη μάχη  για την ενίσχυση της ελληνικής κτηνοτροφίας και τη βελτίωση του εισοδήματος των Ελλήνων αγροτών».
 

Ονομαστική γιορτή της Δημάρχου Σκύδρας.


Η  Δήμαρχος με στελέχη του Δήμου Σκύδρας



Με πολύχρωμες ανθοδέσμες, γλάστρες, γλυκίσματα και πολύ κόσμο που έδινε τις ευχές του, γέμισε, την Τρίτη 25/11/14, το γραφείο της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, λόγω της ονομαστικής της γιορτής.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ



 

Α ΕΚΑΣΚΕΜ

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον ΥΠΑΑΤ για τις απώλειες στην φυτική παραγωγή




Επιστολή με την οποία αναφέρεται στις σημαντικές απώλειες στη φετινή φυτική παραγωγή στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη ζητώντας την παρέμβασή του λόγω αρμοδιότητας.

Οι διαιτητές του κυπέλλου



Οι παρακάτω διαιτητές πρόκειται να διευθύνουν τους αγώνες του κυπέλλου της ΕΠ Πέλλας τη Τετάρτη26-11-2014         στις 14.30                                                    

(3)