Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ


             
           
Όπως αναμενόταν μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης να τον θέσει σε αργία.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ;;


Ο φιλοζωικός σύλλογος Αριδαίας ειδοποιήθηκε έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκου του Λουτρακίου Αριδαίας, ότι μέσα σε κάδο

Εγκατάσταση τεχνικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της ταχύτητας των ευρυζωνικών υπηρεσιών στον οικισμό της Περαίας του Δήμου Έδεσσας



Κατόπιν συνεργασίας της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κας Θεοδώρας Τζάκρη με τον Δρ. Ηλία Δρακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας & Λειτουργιών του ΟΤΕ, ανακοινώνεται η αναβάθμιση των  ευρυζωνικών υπηρεσιών διαδικτύου στον οικισμό της Περαίας του Δήμου Έδεσσας.

ΝΕΚΡΗ ΒΡΕΘΗΚΕ 16 ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


Νεκρή σε αγροτική περιοχή  κοντά στις λαϊκές  κατοικίες Αριδαίας βρέθηκε τις μεσημεριανές ώρες

«Απόπειρα Ληστείας»



Την ΤΡΊΤΗ(07-06-2011) βραδινές ώρες, στην Έδεσσα, 29χρονος ημεδαπός φορώντας περούκα εισήλθε στο φαρμακείο 58χρονης

ΚΟΝΤΡΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ -ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ



Αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Πέλλας Δαμιανού Καρκελίδη  και της Χαρούλας  Ματεντζόγλου με αφορμή δημοσίευμα της δεύτερης . Συγκεκριμένα:

Προστασία των δασών


               Με πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματικότερη  προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος και ενόψει της έναρξης της  αντιπυρικής περιόδου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΜε μεγάλη επιτυχία έγινε η γιορτή ποδοσφαίρου της Α1

Για 8η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων της Α1 κατηγορίας που σε μια γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός ,και γιορτή για το ποδόσφαιρο στο Νομό μας.www.matiespellas.gr . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ARENA pool bar την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 8.οο μ.μ με την ευγενική χορηγία του επιχειρηματία . Γεωργίου που πρόσφερε αφιλοκερδώς το χώρο για την εκδήλωση.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ»

Στο αίτημα του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας, κ. Βασίλη Γιουματζίδη ανταποκρίθηκε θετικά το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σχετικά με την «Μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο».

(3)