Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Οι θέσεις των υδρονομέων ανά χωριό




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι θέσεις των υδρονομέων που πρόκειται να εισηγηθεί ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος είναι οι παρακάτω

Τσουνάμι με τα 300 άρια της ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ για τις συνδέσεις με το αποχετευτικό



ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Εκλέχτηκε ξανά Προεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας ο Θανασης Γιδαρης




ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG μας που έγραφε ότι το κατεστημένο της Νέας Δημοκρατίας ήθελε για πρόεδρο στη ΝΟΔΕ Πέλλας τον ίδιο. Έτσι ελέγχει στο νομό σχεδόν τα πάντα . ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ.

Αρχείο αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας



Τα αποτελέσματα της Κυριακής στην ΕΠΣ Πέλλας -Βαθμολογία




Α1

Συμπέρασμα




 
Όπως κατάλαβες Τουρίς

Μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία



ΝΔ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΔΕ

Ασφαλιστικά μέτρα γιατί δεν περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους τα μέλη των συμβουλίων της ΟΝΝΕΔ. Κίνδυνος να κηρυχθεί άκυρη η διαδικασία.

Καλά ξυπνητούρια



 



 «Τίτλοι τέλους» βάζει η κυβέρνηση στον Περιφερειακό Τύπο

Άργησαν αλλά το κατάλαβαν οι άνθρωποι του περιφερειακού τύπου ότι ο νόμος «ΡΟΥΣΣΌΠΟΥΛΟΥ» ήταν η ταφόπλακα για τον Περιφερειακό Τύπο. Τότε όμως οι περισσότεροι έτρεχαν να ενταχθούν , πιστεύοντας ότι θα είναι κυρίαρχοι , αφού όσοι επέλεξαν να μην υποταχθούν στον ΑΝΤΙΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ αυτό νόμο και για λόγους αρχής , τα τελείωναν μια ώρα αρχύτερα/ Τώρα αυτή ώρα φτάνει για όλους.

Μπαίνει «χαράτσι»...

«Χαράτσι» σε όλες τις τραπεζικές συναλλαγές - Πόσο θα πληρώνουμε
... σε όλες τις τραπεζικές συναλλαγές?...
Λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει ο νέος και πιο καθοριστικός γύρος των διαπραγματεύσεων με το κουαρτέτο των δανειστών για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η κυβέρνηση «γράφει-σβήνει» τα μέτρα που...

Νίκησε και στην Νάουσα ο Φ.Ο. Αριδαίας 83-79 τον Ζαφειράκη





Νίκησε και μέσα στην Νάουσα ο  Φ.Ο.Αριδαίας με 83-79 και πέρασε στο τελικό για την άνοδο στην Γ΄Εθνική με αντίπαλο τον Αιγινιακό , που έκανε το 2-0 επί του ΑΟΚ Βέροιας.

(3)