Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας




Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας καλεί όλα τα μέλη του στην

Σοβαρές καθυστερήσεις στην υλοποίηση του νέου προγράμματος «κατ’ οίκον φροντίδας των συνταξιούχων»



 


Επίκαιρη ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει μετά την 31η-3-2013 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»


Εκλογές στο Σωματείο Κουρεών Κομμωτών Έδεσσας Σκύδρας Αριδαίας






Το Σωματείο Κουρεών Κομμωτών Έδεσσας   Σκύδρας  Αριδαία

Ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος στη Πέλλα







Σύσκεψη για τον Τουρισμό στην Π.Ε. Πέλλας

« Πρέπει να Μεταφερθεί και να Καταργηθεί το Τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Έδεσσα) ; »




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΒΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Το νέο Δ.Σ. του Φ.Ο.Ε




    Συνεδρίασε τη περασμένη εβδομάδα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΕ που προέκυψε από τις εκλογές της 16ης Ιανουαρίου 2013 για την κατανομή αξιωμάτων των μελών του. Μετά από συζήτηση και ψηφοφορία η κατανομή έχει ως εξής:

Συνάντηση Ι. Τσώτσου -Χόρστ Ράϊχεμπαχ.



 

Την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιορδάνης Τσώτσος συμμετείχε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε

Αρνείται να βγάλει ανακοίνωση στήριξης των αγροτών ο Δήμος Αλμωπίας





Αρνείται πεισματικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης  στους αγρότες της Αλμωπίας που ξεσηκώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την ασκούμενη αγροτική  κυβερνητική πολιτική και ν αδιατρανώσουν  την συμπαράστασή τους στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους συναδέρφους τους.

Αγωνιστική συνέχεια από τους αγρότες της Αλμωπίας







Παρατεταγμένα στον κεντρικό δρόμο της Αριδαίας , από το ύψος της μαθητικής εστίας , παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών από τον Αρχάγγελο.

Αντιπροσωπεία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας στην Αυστρία




Οι κυρίες Μουρατίδου και Μαντά με τους Αυστριακούς αξιωματούχους και τους εκπροσώπους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

«Εχθρούς» βλέπει ο Εδεσσαϊκός




Με ανακοίνωσή του ο Εδεσσαϊκός υποστηρίζει ότι δέχεται πόλεμο από την διαιτησία . Απαριθμεί δε σειρά αγώνων για να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του :

Εμβολιασμοί και φροντίδα αδέσποτων ζώων





Σε μία σημαντική δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων και της δημόσιας υγείας προχώρησαν ο Δήμος Έδεσσας και η Ομάδα Εθελοντών Καταφυγίου Έδεσσας.

Συγκέντρωση αγροτών στο Ξενιτήδειο



Σήμερα και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-διαμαρτυρία με σημείο εκκίνησης το Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο της Αριδαίας .

(3)