Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Δίκτυο Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή»




 
Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι, στo πλαίσιo δημιουργίας του «Δικτύου Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή»,  καλεί τους πολίτες της Αλμωπίας να συμμετέχουν εθελοντικά στις προγραμματισμένες ενέργειες και δράσεις του εν λόγω Δικτύου.

Έναρξη των εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας









Από την Έδεσσα ξεκίνησαν χθές, 17/10, παραμονή της απελευθέρωσης της πόλης, οι επετειακές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την

Οι υποψήφιοι του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ».






Κατατέθηκαν οι συμμετοχές των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου.

«Μεγάλη η συμμετοχή των εμπόρων στις κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα το σημερινό πανεμπορικό συλλαλητήριο μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ».



Η ΕΣΕΕ εκφράζει την  ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την δυναμική συμμετοχή του ελληνικού εμπορίου στις κινητοποιήσεις της 18ης Οκτωβρίου, με αποκορύφωμα την πραγματοποίηση του πρώτου πανεμπορικού συλλαλητηρίου, μπροστά από την ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα.

Συνταγογράφηση για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αλμωπίας




 Πολύ θετική κρίνεται  η πρωτοβουλία του Δήμου Αλμωπίας και του ΚΕ.Κ.Π.Α  για να μην ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι , οι οποίοι στο μπορούν πλέον για μια απλή συνταγογράφιση  να απευθύνονται στο ιατρείο του ΚΑΠΗ Αριδαίας, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Νοσοκομείο.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΛΑΣΠΗ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ»




 
Σχετικά με την υπόθεση των προστίμων που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/10 στα Γιαννιτσά έχει ως εξής:




Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας


Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Προσκαλώ όλους τους πολίτες της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν μαζικά στις επετειακές εκδηλώσεις και να τιμήσουν με την παρουσία τους ήρωες, αγωνιστές και θύματα των αγώνων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Η διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδειχθούν τα ιστορικά γεγονότα και η σημασία τους και, παράλληλα, να αναπτυχθεί ένας γόνιμος προβληματισμός για τη σύγχρονη αναπτυξιακή προοπτική που οφείλουμε να αναζητήσουμε».



 



ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ | Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αμφίβολη ακόμα η ένταξη του δρόμου Γιαννιτσά Μελίσσι





«Σφοδρή πολιτική επίθεση του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την απένταξη του έργου κατασκευής Εθνικής Οδού Πέλλας – Θεσσαλονίκης. Σκληρή κόντρα με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Καλογιάννη»

Την επόμενη εβδομάδα η καταβολή της προκαταβολής 50% της ενιαίας ενίσχυσης, ύψους περίπου 1,1 δις €, για 680.000 δικαιούχους στον αγροτικό κόσμο




Καταβάλλεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα η προκαταβολή ύψους 50% της ενιαίας ενίσχυσης 2012 που ανέρχεται  περίπου στο 1,1 δις ευρώ.

Πανελλήνια Συνάντηση Προσανατολισμού




Υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμωπίας


 Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Οκτωβρίου στην Αλμωπία

(3)