Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Κατάφωρη αδικία σε βάρος της Πέλλας η περικοπή του επιδόματος παραμεθορίου



 


Την πρωτοφανή αυθαιρεσία που επιχειρείται να νομιμοποιηθεί στα πλαίσια της ψήφισης Ν/Σ, με το οποίο περιορίζονται οι περιοχές που δικαιολογείται το επίδομα παραμεθορίου και εξ΄ αυτού του λόγου αδικείται η Πέλλα, κατήγγειλε ο Γιώργος Καρασμάνης μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής, Εμπορίου και Οικονομικών της Βουλής.

ΟΡΑΜΑ :Απολογισμός Δράσεων Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2015







A. Ενημερώσεις - Εκπαιδεύσεις Γονέων

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Η Πέλλα είναι παραμεθόριος – Όχι στον παροξυσμό με το πρόσχημα της δημοσιονομικής εξυγίανσης






Ανοιχτή επιστολή απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προς τα κυβερνητικά όργανα και τους Έλληνες βουλευτές, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που επιχειρεί την εξαίρεση της Π.Ε. Πέλλας από τις περιοχές για τις οποίες καταβάλλεται το επίδομα παραμεθορίου. Αναφέρει ο κ. Θεοδωρίδης:

Εταιρία της Θεσσαλονίκης ανέλαβε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλμωπίας




Σε εταιρία της Θεσσαλονίκης ανέθεσε η ΔΗΚΕΑ του Δήμου Αλμωπίας ,

ΨΗΤΕΣ....ΕΥΧΕΣ


Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας



   


Αύριο Τετάρτη  16 Δεκεμβρίου  2015, στις18.00΄ (6.00 μ.μ), συνεδριάζει του δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δίπλα στους συμπολίτες μας με αλληλεγγύη και σεβασμό



 


Δωρεάν διανομή φρούτων και, συγκεκριμένα, πορτοκαλιών πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία της Πέλλας στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους ως μια συμβολική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου




Σάββατο  19.12.2015 15.00

(3)