Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΑΟΚ Βέροιας – Πανεδεσσαϊκός 60-55(Τελική φάση εφήβων)





Παρά την πολύ καλή εμφάνιση, οι έφηβοι του Πανεδεσσαϊκού γνώρισαν την ήττα στη Βέροια από τον Α.Ο.Κ. στην Τρίτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΚΑΛΕΣΜΑ





ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΗ στις 12 το μεσημέρι.

Όλοι στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο της μικρομεσαίας αγροτιάς

Μικρή συμμετοχή διαμαρτυρίας από τον Δήμο Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας.






ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ήταν η συμμετοχή αιρετών του Δήμου Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας , το μεσημέρι τηςΔευτέρας, για να διαμαρτυρηθούν για την μετακίνηση υπαλλήλων από την Αλμωπίας στην Έδεσσα.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ



        Σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου συγκεντρωθήκαμε στην Αγιά με τα αγροτικά μας μηχανήματα μετά από κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ.), των Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών Αγιάς, τκαι των Αγροτικών Συλλόγων Ζαγοράς.

Γιάννης Σηφάκης:Να απαλλαγούν οι ανυποψίαστοι αγρότες που εν αγνοία τους μπλέχτηκαν με το πρόβλημα του συνεταιρισμού «ΑΘΗΝΑ»





 Να συντονιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι για την άμεση διεκδίκηση αναστολών στο Διοικητικό Δικαστήριο, πριν το πρόβλημα με την δέσμευση των ΑΦΜ των αγροτών πάρει εκρηκτικές κοινωνικές διαστάσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 11.03.2015





Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 25η αγωνιστική

Εκλογές την Κυριακή



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Επιβεβαιώνεται πλήρως η πληροφορία για την έκδοση γραμματοσήμου με θέμα τα Λουτρά Πόζαρ.



 

 Η Λουτρόπολη του Πόζαρ η οποία καθημερινά δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες και μαγεύει με τη φυσική ομορφιά της, αποτυπώνεται πλέον και σε γραμματόσημο

(3)