Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτά τα σχολεία αύριο



 Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν τη Δευτέρα τα σχολεία . Οι καιρικές συνθήκες μέχρι στιγμής δεν δημιουργούν προβλήματα , ενώ δεν υπάρχει και καμία ανακοίνωση για κλείσιμο σχολείων .

Νέα επιδείνωση του καιρού



 Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χωρά μας από σήμερα Κυριακή, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Εκτακτα καιρικά φαινόμενα





           
Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ προβλέπεται από το απόγευμα της Δευτέρας 6/02/2012, επιδείνωση καιρού

Ο χορός του ΑΡΗ Λουτρακίου


 


Με επιτυχία έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο χορός του ΑΡΗ Λουτρακίου στην αίθουσα εκδηλώσεων παραδοσιακό . Φιλοι της ομάδας και όχι μόνο πέρασαν ,ια αξέχαστη βραδιά  με πολύ κέφι γλέντι, χορό ,αλλά και πολλά δώρα , αφού κάθε λαχείο κέρδιζε .

Χωρίς αγώνες στην ΕΠΣ Πέλλας





Κανένα παιχνίδι δεν έγινε το Σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας , αφού τα γήπεδα είχαν σκεπαστεί με χιόνι . Η διοργανώτρια αρχή με απόφασή της τα ανέβαλλες όλα .

(3)