Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κρίνονται καταλογισμοί υπέρ του Δήμου Αλμωπίας στις 26 Νοεμβρίου στο Ελεκτικό Συνέδριο




 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρόκειται να παραστεί με δικηγόρο στο Ελεγκτικό συνέδριο στι 26 Νοεμβρίου,  ο Δήμος Αλμωπίας προκειμένου να υποστηρίξει τους καταλογισμούς που έγιναν σε βάρος πρώην προέδρου του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας  μελών του Δ.Σ, και υπαλλήλων  της πρώτης περιόδου λειτουργίας του Συνδέσμου.

Ευχές ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ευχαριστήριο Γιώργου Τζάτση



Ο Υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Γιώργος Τζάτσης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων του κόμματος στην Αλμωπία.

Διαμαρτυρία του Ορφέα Ριζαρίου για τον διαιτητή του αγώνα με την Ελπίδα Έδεσσας


Παράπονα από τον διαιτητή κ . Πασλαμούσκα έχει ο Ορφέας Ριζαριίου για το παιχνίδι με την Ελπίδα Έδεσσας . Στο επίσημο site της ομάδας αναφέρει τα εξής:

ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ



 



    Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 έως  19:00   θα διεξαχθεί ψηφοφορία  για την εκλογή των υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης της ΝΟΔΕ.

21η Νοεμβρίου, Ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων




Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, κοινωνικών και αναπτυξιακών φορέων, οργανώσεων και συλλόγων, καθώς επίσης και όλους του πολίτες της Π.Ε. Πέλλας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις της 21η Νοεμβρίου, Ημέρας εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δώρα από τον Άη-Βασίλη



 


Ο πολιτιστικός σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» συνεχίζοντας και φέτος την πολύχρονη Χριστουγεννιάτικη δράση του ‘ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ’ ενημερώνει όλους τους φορείς (πολ.σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων κ.α.)




Συντονισμός για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων







Ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό της αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Ποδηλατάδα με λιακάδα στη Σκύδρα.

Σε μια νέα φάση εισέρχεται η ερασιτεχνική ποδηλασία στη Σκύδρα μετά την πρώτη ποδηλατάδα που οργάνωσε η εθελοντική κίνηση πεζοπορίας-ποδηλασίας «ΠΕΖΗ.ΛΑΤΟΣ».

Απεβίωσε ο πρώην Δασάρχης ΑριδαίαςΔημήτρης Ακριτίδης

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο πρώην Δασάρχης Αριδαίας Δημήτρης Ακριτίδης με καταγωγή από την Θηριόπετρα. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ


Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, του Δημάρχου Έδεσσας κ. Τάκη Γιάννου, της βουλευτού κ. Θεοδώρας Τζάκρη,

ΦΟ Αριδαίας - ΑΣ Πανεδεσσαϊκός 65-61


 

O ΦΟΑ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ αφού επικράτησε του Πανεδεσσαϊκού με 65-61 μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού σε κανένα σημείο δεν κατάφερε καμία από τις δύο ομάδες να ξεφύγει στο σκορ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΥ-ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ





Εξόρμηση στην διπλανή Σκύδρα για της ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού όπου διεξήχθη τουρνουά μπάσκετ τριών ηλικιακών κατηγοριών τμημάτων αγοριών.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ της ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ








     Τιμώντας τα 40 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 ενάντια στην αμερικανοστήριχτη χούντα, η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας                      ( Ο.Γ.Ε.) πραγματοποίησε τη δική της εκδήλωση, μαζί με τα παιδιά της πόλης, στο Πνευματικό                 Κέντρο Γιαννιτσών το Σάββατο 16 Νοέμβρη.

6oς Ο Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ ʽʼΠΕΛΛΑΙΟΣʼʼ ΠΕΤΡΙΑΣ







ΜΕ 9 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ ʽʼΠΕΛΛΑΙΟΣʼʼ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ 9ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΟΝ 35 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
ΜΕ 7 ΧΡΥΣΑ,
4 ΑΡΓΥΡΑ
ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

Ευχαριστήριο Γιάννη Σαπακόλη






Στης εσωκομματικές εκλογές το Σάββατο 16 Νοεμβρίου με την δική σας ψήφο εκλέχτηκα για δεύτερη φορά ως σύμβουλος στην ΔΗΜ.Τ.Ο Αλμωπίας, σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας !

(3)