Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συμμετοχή των Λουτρών «Πόζαρ» στη Διεθνή Έκθεση “PHILOXENIA”.


Με μια πολύ συνοπτική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλμωπίας κάνει γνωστή τη συμμετοχή της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ στην Διεθνή ΄Εκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη .

«Καμπάνες » της ΕΠΣ Πέλλας πλαστοπροσωπείες




Την Δευτέρα  21-11-2011 συνεδρίασαν τα μέλη της Επιτροπής Κανονισμών με θέματα ημερησίας διατάξης.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ

Άσσοι στον προσανατολισμό
 



Στις 6 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε διεθνής αγώνας Προσανατολισμού στο Φράγμα της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Τον αγώνα διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Προσανατολισμού και ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού, και έλαβαν μέρος 156 αθλητές ( από Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Ιταλία, Εσθονία, Ουκρανία, Σερβία, Βουλγαρία, Φιλιππίνες και Ελλάδα), από τους οποίους οι 6 έλαβαν μέρος στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Προσανατολισμού. Ο αγώνας σχεδιάστηκε με 3 διαφορετικές διαδρομές (μικρή, μεσαία και μεγάλη),και έτσι ώστε να έχει αρκετές δυσκολίες, στο θέμα της φυσικής κατάστασης και στο θέμα του προσανατολισμού, με συνέπεια 40 διαγωνιζόμενοι, να ακυρωθούν ή να μην τερματίσουν.
Στον αγώνα, αυτό, έλαβαν μέρος και δύο μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων. Οι μαθήτριες Μαρία Βέσκου του Νικόλαου και Μαρία Φάφκα του Γεώργιου, μαθήτριες της Α τάξης, τερμάτισαν έγκυρες, στην μικρή διαδρομή, με χρόνο 1ώρα και 39 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, που τις κατατάσσει στην 21η και 22η θέση σε 51 άτομα που έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη διαδρομή.
Φέτος το Γυμνάσιο Προμάχων υλοποιεί Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα: το Αγώνισμα του Προσανατολισμού σαν παράγοντας ανάπτυξης του σώματος και του πνεύματος του ατόμου που συμμετέχει, αλλά και ως μέσο γνωριμίας με έναν τόπο. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί αγώνας Προσανατολισμού στην Αριδαία.

Διήμερο Εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Κ.Δ.Α.Π.ΜεΑ. Ηλιαχτίδα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

    Με αφορμή την πρόσφατη φραστική διένεξη ανάμεσα στο μέλος της Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη και τον βουλευτή της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κρύας Βρύσης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κολλημένοι» στον Δήμο Αλμωπίας ;


Τελικά φαίνεται πως έχουν κολλήσει για τα καλά στον Δήμο Αλμωπίας.

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου για το πρόγραμμα Εναλλακτικός Τουρισμός


Παράταση δόθηκε μέχρι 30/12/2011 για να υποβάλλουν τις προτάσεις τους οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενταχθούν στην πράξη «Εναλλακτικός Τουρισμός» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007 - 2013, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Μήνυσαν τον Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου Αλμωπίας


Στο στάδιο της προανάκρισης βρίσκεται μήνυση που υπέβαλε  δημότης του Δήμου Αλμωπίας κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη  και της Επιχείρησης  του Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 
 Υποβολή ενστάσεων για πρόστιμα που επιβλήθηκαν

Ανακοίνωση του Διαιτητή Αντώνη Ξυλουργίδη

     Είναι καθολικά πλέον γνωστό, όχι μόνο στο φίλαθλο κοινό της Πέλλας αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία ότι η αυξανόμενη βία στα γήπεδα και δει στους αγωνιστικούς χώρους πηγάζει από διάφορες αιτίες μονοσήμαντες και μη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ

                           




  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

(3)