Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ο κόσμος έδειξε οτι τελικά   αγαπάει και αγγάλιάζει το  Καρατζοβίτικο καρναβάλι.Ευτυχώς οι συμμετέχοντες είχαν μεράκι ,φαντασία  και επινοήσεις .

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

                        ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Α1 ΚΑΤ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΑ


Η κουταβούλα με τα υπέροχα γλυκά ματάκια είναι γκριφόν. Είναι 7 μηνών, κοντόσωμη αλλά όχι μια σταλιά και ζυγίζει 12 κιλά.

ΚΑΝΕΛΛΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ



Τώρα που βγάλαμε το σχοινί και πήραμε ανάσα και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το καλό μας! Ψάχνουμε οικογένεια!!!!6 μηνών, μια γλυκιά κανελί κουκλίτσα!

Συμβόλαιο υιοθεσίας


 Η κυρία της φωτογραφίας είναι τσομπανόσκυλο, όχι όμως πολύ μεγάλου μεγέθους, είναι μεσαίο μέγεθος και ζυγίζει 20 κιλά.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ

ΓΙΑ μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως σαν θέλει ο λαός βάζει το μεράκι και όλα πετυχαίνουν .

ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

 

Με την ΄΄επόμενη΄΄ σοδειά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να πληρωθούν οι Ροδακινοπαραγωγοί οι οποίοι πριν απο 40 μέρες άκουσαν απο Κυβερνητικά χείλη οτι υπογράφτηκε η απόφαση για να δοθούν δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου ώστε να πάρουν τα χρηματά τους . Στην.....

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

ΜΕΣΑ σε ελάχιστο χρόνο οι σημερινοί διοικούντες την Αριδαία θέλουν να ξεπεράσουν τους προηγούμενους σε υποκρισία και θέατρο.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ …ΛΑΧΑΝΑ


ΠΟΛΥ φόρα πήραν οι μυθοπλάστες όψιμοι οπαδοί του  πρώην ηγεμόνα Σταύρου. Ας ρωτήσουν και τον Γιάννη Μουράτογλου τον αντιδήμαρχο ΄Εδεσσας αν συνέφαγε και αυτός με το Σαμαρά και ποιο ήταν το μενού. Το ότι γελάνε και τα λάχανα γελάνε . Ας μην βιάζονται τόσο οι όψιμοι στημένοι οπαδοί . Κουράγιο…

(3)