Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

ΜΕΣΑ σε ελάχιστο χρόνο οι σημερινοί διοικούντες την Αριδαία θέλουν να ξεπεράσουν τους προηγούμενους σε υποκρισία και θέατρο.
Σκοτίστηκαν για λίγα τετραγωνικά   δηθεν πράσινου και ισοπέδωσαν το εκκλησάκι που επρόκειτο να γίνει στη πλατεία κοντά στο ΙΚΑ. Μπορούσαν κάλλιστα να αποχαρακτηρίσουν τα λίγα τεραγωνικά και όλα να είναι νόμιμα. Η σκοτούρα τους όμως είναι να αποχαρακτηρίσουν από δασική και αναδασωτέα  την περιοχή  για την επέκταση του ΧΥΤΑ.Εκεί δεν καταστρέφεται το περιβάλλον και το δάσος και μάλιστα με χειρότερο τρόπο;Μήπως όμως είναι πολλά τα λεφτά και μεγάλη η "μιζα" για τους δήθεν έντιμους και καθαρούς;
Να είναι βέβαιοι οτι υπάρχουν και άνρωποι που γνωρίζουν τι γίνεται και προς τα που πάει το πράγμα. Τα περί νομομότητας ας τα πούνε σε αυτούς που νομίζουν ότι τρώνε χόρτο.

Ελπίζω να δημοσιευτεί.

'Ενας πολύ απλός πολίτης

6 σχόλια:

  1. Το ίδιο και το αυτό είναι;; Αν μπορούσε να δοθεί άδεια για το εκκλησάκι, τώρα θα ήταν χτισμένο και δεν θα περίμενε τον Πασόη να το γκρεμίσει. Έλεος δηλαδή. Και αν χαθεί η χρηματοδότηση για τον ΧΥΤΑ εξαιτίας της δασικής και αναδασωτέας περιοχής, τότε τι θα βγεις να λες απλέ, θρησκευόμενε πολίτη;;; ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aple politi.. thimisou... ti fagothikan apo to xita... pou ta lefta kai oi mizes.. metaferontousan me taxi... stous endiaferomenous (kleftes-lamogia).. kai meta mila ... kai an eisai enimeromenos sigoura ta ksereis auta...i apla.. isoun ki esy mesa s autin ti vromia.. opote.. eksipne aple politi.. xoris akoma na min exei ginei TIPOTA!! esy evgales simperasmata... oso gia tin ekklisia.. pera pou itan paranomi.. den katalava.. giati na min gremistei kai na ginei xoros na paizoun ta paidia.. para vlepame toso kairo auto to ektroma.. MPOUXTISAME APO EKKLISIES KAI ARXONTOGOUROUNA... AS DOSEI TPT KAI I EKKLISIA GIA MAS..auta aple koutsoumpoli kakentrexi kompleksike politi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.06 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ ΜΕΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑΤΗ ΕΜΠΟΔΗΖΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΛΑΘΟΣ"
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΥΛ "ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ? ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ? ΤΟ ΙΚΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? Η ΕΧΕΙ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕς, ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΠ.
    ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο 11:30. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν δεν υπαρχουν λεφτα για μιζα,οταν δεν πληρωνουν τον καθηγητη που κανει το δημοσιογραφο,οταν η πολεοδομια εχασε τον αρχαγγελο χαρι ε! τοτε ολα ειναι παρανομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)