Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Θ. Τζάκρη: «Μη λύση» η λύση των ΠΣΕΑ



 
 


    Σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη με αντικείμενο το τεράστιο πρόβλημα της καρπόπτωσης που αντιμετωπίζουν φέτος οι καλλιέργειες οπωροφόρων (ροδάκινα, βερίκοκα κτλ) στο Ν. Πέλλας, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Κορασίδης και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχος, είχε σήμερα στο Υπουργείο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη.

Είδαν τον Μέγα Αλέξανδρο










Η Δ.Δ.Ε Πέλλας ως συντονιστικό ίδρυμα στο πλαίσιο του διμερούς Ευρωπαϊκού  Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης Comenius Regio με τίτλο «Museum Education for Teens-M.E.T» και με εταίρο το Δήμο Μπάρι, Ιταλίας και την 17η Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων,

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών στην Αγροσυκιά Πέλλας την 18.07.2012



 


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας τρεις ημεδαποί 19, 21 και 37 ετών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας περίπτωση ένοπλης ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών 63 και 49 ετών που έλαβε χώρα την 18.07.2013 στην Αγροσυκιά Πέλλας. 

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ






Τα σκήπτρα στις εξαγωγές κονσέρβας φρούτων εξακολουθεί να διατηρεί παγκοσμίως η Ελλάδα, ενώ θεαματική άνοδο εμφανίζει και η Κίνα, η οποία πριν από μια δεκαετία δεν υπήρχε καν στο «χάρτη» της παγκόσμιας αγοράς του τομέα.

Την Παρασκευή τα επίσημα γεννητούρια στην Δόξα Εξαπλατάνου



Όλα του γάμου δύσκολα και η …νύφη γκαστρωμένη, όπως λέει και η παροιμία . Τελικά την Παρασκευή στις 9 πρόκειται να συγκροτηθεί σε Σώμα η νέα Διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου

 

Πρώτη συγκέντρωση του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ




ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
 Ο ΚΩΣΤΑΣ
 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Την πρώτη της συνάντηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν έκανε η ομάδα των Προμάχων στα γραφεία του συλλόγου.

Ψάχνουν διοίκηση στη Πέλλα





 

Αναμενόμενα άκαρπη η πρώτη Γενική Συνέλευση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πελλας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχιακού Μεγάρου στην Πέλλα, για την εκλογή νέου ΔΣ στο σύλλογο παρουσία ολιγάριθμων μελών και φίλων.

Καθαριότητα οικοπέδων στην έδεσσα





Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Έδεσσας ανακοινώνεται ότι ενόψει της θερινής περιόδου και λόγω της μεγάλης ανάπτυξης των χόρτων εφιστάται η προσοχή

Οι στόχοι της νέας Διοίκησης του ΟΑΕΔ




«Το μεγάλο μας στοίχημα είναι επιτυχία του ΟΑΕΔ στον ρόλο του, η συγκράτηση και αποκλιμάκωση των υψηλών ποσοστών της ανεργίας και η ενσωμάτωση των πρώην Οργανισμών Εργατική Κατοικίας και Εστίας, με ταυτόχρονη επιστροφή του κοινωνικού τους μερίσματος στους εργαζόμενους». Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου τις προτεραιότητες του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ενημερωτική συγκέντρωση του προσωπικού.

Νέος πρόεδρος στη Δόξα Εξαπλατάνου ο …παλιός





Πολύ κακό για το τίποτα τελικά στη Δόξα Εξαπλατάνου.

Με επιτυχία η Rock συναυλία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών







Rock συναυλία, στο πλαίσιο της 3ης Ανθοέκθεσης του δήμου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες (το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 16/5/13), στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην οποία συμμετείχαν νεανικά rock και heavy metal σχήματα με μαθητές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, αλλά και σχήματα με μουσικούς από την περιοχή μας.

ΚΙΝΗΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ



 

Στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο Γιώργος Καρασμάνης στη Βουλή στις 26-03-2013, σχετικά με το

Μέχρι τη Τετάρτη αιτήσεις για γεωπόνο στον Α.Σ. ΓΕΚΟΣΑ




Ο Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την πρόσληψη Γεωπόνου ή Τεχνολόγου

Ερώτηση στη βουλή για τιςχρεώσειςπρώην ΕΑΣ για τις αιτήσεις ΟΣΔΕ



Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης Θανάση Τσαυτάρη κατέθεσαν βουλευτές του Σύριζα σχετικά με τα χρήματα που καλούνται να πληρώσουν οι παραγωγοί για τις αιτήσεις της ενιαίας ενίσχυσης 2013 στις ΕΑΣ.

(3)