Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Νέος τεχνικός ο Κιούρκας

Ο πρώην γενικός αρχηγός  και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδος Στέργιος Κιούρκας θα είναι ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης για το προσεχές παιχνίδι και ίσως έως το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ -ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ


ΕΞΩ ΦΕΡΝΩΝ φέρεται να είναι ο Δήμαρχος ΄Εδεσσας Τάκης Γιάννου  που τη Δευτέρα βρισκόταν στην Αθήνα  για υποθέσεις του Δήμου ,γιατί εν αγνοία του

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Καλημέρα σας. Το σχόλιο μου αφορά τα λουτρά Ποζαρ, Η διαδικασία για να κάνουμε ένα λουτρό ήταν τόσο μεγάλη και χρονοβόρα.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ

ΤΗΝ Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 15.00   στο γήπεδο πρόκειται να γίνει η προπόνηση της Μικτής παίδων της ΕΠΣ Πέλλας (γεννηθέντες το 1997) υπό την επίβλεψη του προπονητή Βαγγέλη Μήτσκα.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΝΒΑΛΛΕΤΑΙ για αύριο Τρίτη στις 6 το απόγευμα η προγραμματισμένη για σήμερα στις 8 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ,

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η Θ ΤΖΑΚΡΗ Ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας


Όχι μόνο δεν καταργούνται τα Κέντρα Υγείας στο Ν. Πέλλας και σ’ ολόκληρη τη χώρα, αλλά αντίθετα θα ενισχυθούν από γιατρούς που θα προσληφθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής  Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΣΚΟΡΕΡ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σύσκεψη με πρωτοβουλία της Θ. Τζάκρη για την ένταξη στο ΕΠΠΕΡΑΑ έργων επεξεργασίας υγρών αστικών αποβλήτων στο Ν. Πέλλας



Σύσκεψη μεταξύ της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη, του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων κ. Ανδρεαδάκη και των Δημάρχων Πέλλας κ. Στάμκου, Έδεσσας κ. Γιάννου και Αλμωπίας κ. Πασόη,

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΩΚΛΗΣΣΙΑ

            Μετά από επανειλημμένα αιτήματα πιστών και Ιερέων το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ενέκρινε την τέλεση μυστηρίων στα εξής ιερά παρεκκλήσια: ....


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΔ.ΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ISOMAT ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

                                                      

Αγαπητοί συνεργάτες,

   Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε στο Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την εταιρία ISOMAT ΑΒΕΕ την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 6:00 μμ,στο εστιατόριο των Λουτρών «Πόζαρ», στα Λουτρά Αριδαίας.

    Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση των Στεγανωτικών & Επισκευαστικών Υλικών της ISOMAT, καθώς κι αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο και τα πεδία εφαρμογής τους.

Εισηγητής Σεμιναρίου: Απόστολος Ν. Ματιάκης
                                                              Πολιτικός Μηχανικός
                              Τεχνική Υποστήριξη
.
        ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΙΔ.ΑΛ ΤΖΗΝΤΖΙΦΥΛΛΗΣ


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ



Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα Α΄ του Συνεδριακού Κέντρου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη,  με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης στο εξής:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Για τις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με τα ΄εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

(3)