Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Σε αναζήτηση προπονητή ο Εδεσσαϊκός




Άκαρπη έληξε πριν λίγα λεπτά η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εδεσσαϊκού μετά την

ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ UNIVERSAL STUDIOS ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ





    Το 1992 ξεκίνησε την λειτουργία του  το Γενικό Γυμναστήριο UNIVERSAL STUDIOS στα Γιαννιτσά, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1.200τ.μ. με άριστες  εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό, υλοποιώντας έτσι ένα προσωπικό του όνειρο ο Δημήτρης Ινδόπουλος.

Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά για την «Giannitsa Basketball Academy»



- Γ. Κασιμίδης: «17 Χρόνια εμπειρίας εγγυώνται την επιτυχία των στόχων μας…»

Τέσσερα Χρυσά και τρία Χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους αγώνες κωπηλασίας της Ν.Ε.Καστοριάς



Με απόλυτη επιτυχία έγιναν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012, οι διασυλλογικοί αγώνες της Ν. Ε. Καστοριάς στη μνήμη του σπουδαίου κωπηλάτη της Καστοριάς, Σπύρου Μπουτσιάδη.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ


Αύριο η ελεγχόμενη ρήξη χωματοφράγματος



Από τον Δήμο Αλμωπίας γίνεται γνωστό ότι αύριο  Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. θα γίνει ελεγχόμενη ρήξη του χωματοφράγματος (κοντά στη γέφυρα  στο 1ο χλμ. Αριδαίας – Εξαπλατάνου), λόγω της λήξης της αρδευτικής περιόδου. Εφιστάται η  προσοχή στους πολίτες που θα βρίσκονται στην γύρω περιοχή.


Η Α1 σε λίγες γραμμές















ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ –ΑΛΜΩΠΟΣ 1-3

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Κ.Μακεδονίας






Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου  2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του  πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη),  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκδηλώσεις μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου



 
Σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή των Τοπικών Αρχών, των προσφυγικών σωματείων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Συγκέντρωση Αστυνομικών στο Αστυνομικό Μέγαρο ΄Εδεσσας




 

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας, καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν δυναμικά  στη

Οι αλλαγές στον Δήμο ΄Εδεσσας



Στην ανακατανομή των ρόλων των αιρετών συνεργατών του και τον ορισμό νέων αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αριδαία το βράδυ της Κυριακής




Για μια ακόμα φορά απρόοπτα η Ατριδαία βυθίστηκε στο σκοτάδι . Γύρω στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής έγινε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος . Αιτί σύμφωνα με τη ΔΕΗ υπόγειο καλώδιο που έσκασε.

Φίλιππος Πενταπλατάνου-ΑΡΗΣ Αμπελείων 3-1.



Για μια ακόμη χρονιά ο Φίλιππος βάζει φρένο στην πορεία του ΑΡΗ Αμπελείων καθώς κέρδισε με 3-1 στο ντέρμπι των Γιαννιτσών.

(3)