Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η Α1 σε λίγες γραμμές















ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ –ΑΛΜΩΠΟΣ 1-3


Θέμα χρόνου ήταν να αρχίσει να αποδίδει καρπούς η μηχανή του Αλμωπού. Μπορεί να χάθηκε αρκετή απόσταση ,αλλά μέχρι το τέλος υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Εκείνο που προέχει είναι το σωστό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών. Σε αυτό  τον τομέα η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Ο Εδεσσαϊκός ξεκίνησε με πολλές και  διαφορετικές διοικητικές κυρίως φιλοσοφίες. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο να βρει την ταυτότητά του.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ-ΡΙΖΑΡΙ 1-1
Ακόμα «ψάχνεται ο πρίγκιπας του κάμπου» που κτίζει την ομάδα από την αρχή. Το Ριζάρι ήταν καλό και μάλλον αδικείται από την ισοπαλία, γιατί έπαιξε καλά.

ΑΨΑΛΟΣ-ΜΑΝΔΑΛΟ 1-2
Αδικεί το αποτέλεσμα την ΄Αψαλο, που παρουσιάστηκε βελτιωμένη . Τα παιχνίδια τελειώνουν με το σφύριγμα της λήξης όπως το απέδειξε η Δόξα Μανδάλου. Παράλληλα έδειξε ότι είναι πάντα μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στην Α1
ΑΡΗΣ ΠΡ.ΗΛΙΑ –ΠΑΟΚ ΓΙΑΝ. 1-0
Ο Πρ. Ηλίας απέδειξε ότι φέτος ξέρει τι θέλει . ΄Εχει καλή ομάδα και είναι ουσιαστικός. Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών  με τη σειρά του έδειξε ότι θέλει να είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων .
ΠΕΛΛΑ-ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1-0
Βελτιωμένη κατά πολύ η Δόξα δεν μπόρεσε να φύγει με τη χαρά ενός θετικού αποτελέσματος. Η Πέλλα πήρε αυτό που ήθελε χάρη και στην εμπειρία της.



Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ –ΚΑΛΗ 2-0
Τρίτη νίκη για τον Ν. Μυλότοπο, όμως εμφανίζεται αρκετά απρόσεκτος  έως και επιπόλαιος . ΄Ισως  είναι η πολλή σιγουριά .  Από την άλλη όμως και η Καλή παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη.
ΟΡΜΑ-Ν ΠΕΛΛΑ 2-1
Την πρώτη της νίκη στην Α1 πέτυχε η ΄Ορμα η οποία διαθέτει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να εδραιώσουν την ομάδα στη κατηγορία και να προσφέρουν ποιοτικό ποδόσφαιρο . Η επίσης νεοφώτιστη Ν. Πέλλα που το έχει πάρει πολύ ζεστά ,κλώτσησε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο ,χάνοντας στο 1-1 το πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)