Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ UNIVERSAL STUDIOS ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ





    Το 1992 ξεκίνησε την λειτουργία του  το Γενικό Γυμναστήριο UNIVERSAL STUDIOS στα Γιαννιτσά, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1.200τ.μ. με άριστες  εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό, υλοποιώντας έτσι ένα προσωπικό του όνειρο ο Δημήτρης Ινδόπουλος.


 Το Γυμναστήριο πρωτοτύπησε και άλλαξε την έννοια της γυμναστικής όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο, καθώς υπήρξε από τα πρώτα μέλη – γυμναστήρια της αλυσίδας UNIVERSAL STUDIOS.


    Η φιλοσοφία ήταν το Γυμναστήριο να είναι προσβάσιμο και για τα δύο φύλα και για όλες της ηλικίες, δίνοντας τους την ελευθερία να αισθάνονται άνετα στους χώρους άθλησης, προστέθηκαν ηλεκτρονικά μηχανήματα αλλά και καινούργια σύγχρονα μηχανήματα (έως τότε τα μοναδικά μηχανήματα στα γυμναστήρια ήταν πάγκοι και αλτήρες) , ομαδικά προγράμματα γυμναστικής , πολεμικές τέχνες ,σάουνες, μασσάζ, αδυνάτισμα , αισθητική, κομμωτήριο, χαμάμ, παιδότοπος, bar , shop και εξειδικευμένο προσωπικό. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν το Γυμναστήριο UNIVERSAL STUDIOS  υπήρξε πρωτοπόρο στις εξελίξεις της γυμναστικής , πάντα ενημερωμένο με ό,τι νέοτερο υπήρχε, δημιούργησε ¨τάσεις¨ τόσο σε επίπεδο γυμναστικής αλλά και αισθητικής   και δεν έπαψε να αποτελεί σημείο συνάντησης πολλών ανθρώπων καθημερινά.
  Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του UNIVERSAL STUDIOS  είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για όλα αυτά τα 20 χρόνια που τους επιβραβεύετε με την προτίμησή και την εμπιστοσύνη σας και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους για μια ολόκληρη εβδομάδα μοιράζοντας σας  δώρα!!!!!!!!!!!!!
   ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9/12: ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
   ΤΡΙΤΗ 25/9/12: ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
   ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9/12: 5.00Μ.Μ. – 10.00Μ.Μ. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ AEROBICS, ΜΠΟΥΦΕΣ, ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
   ΠΕΜΠΤΗ 27/9/12: ΔΩΡΕΑΝ VACUM STEP KAI PHYSIO PLATE
   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9/12: ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

    Επικοινωνήστε στο 2382027738 ή ελάτε στη διεύθυνση Μ.Αλεξάνδρου 124 στα Γιαννιτσά και κατοχυρώστε τη θέση σας



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)