Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώνονται οι αποδεσμεύσεις στη Δόξα Εξαπλατάνου



Η Δόξα εξαπλατάνου ανακοίνωσε ότι  αποδεσμεύει τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΗΕ LAND OF THE SHEEP VII στην Αριδαία





Τo THE LAND OF THE SHEEP έρχεται για 7η χρονιά να μας παρασύρει  στον ποιο Rock τρόπο διασκέδασης. Με αρχή το 2007 και με πολλές μπάντες να ανεβαίνουν  στο stage και πραγματικά να χαρίζουν πολλή μουσική!

Ψάχνουν τους εμπρηστές που έκαψαν καλύβες στο βουνό.




 
Υπάλληλοι του Δασαρχείου Αριδαίας επέστρεψαν σύμφωνα με πληροφορίες

Για δεύτερη χρονιά ΄΄ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄ θα ξεσηκώσουν την Κρύα Βρύση !



γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Προχωράνε οι ετοιμασίες για το δεύτερο διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ ΄΄ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄ που θα γίνει Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Αυγούστου κατά τις βραδινές ώρες , στην Κεντρική Πλατεία της Κρύας Βρύσης, όπως και πέρυσι και διοργανώνετε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας . 

Με στόχο την επάνοδο στην Α1 κατηγόρια οργανώνεται ο Απόλλωνας




- Με ηχηρές μεταγραφές και δυναμωμένο ρόστερ θα εμφανιστεί η ομάδα 

- Κάλεσμα του Δ.Σ. προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Κρύας Βρύσης να στηρίξει την νέα προσπάθεια αναγέννησης του τοπικού μας ποδοσφαίρου με δικά μας και μόνο παιδιά !

γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013





Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30Ιουλίου 2013, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη),  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:


Στο Πάϊκο ο Ο.Σ. Αριδαίας



  

 Την Κυριακή 21 Ιουλίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας βρέθηκε στο Πάικο και πραγματοποίησε πεζοπορία από το Ελευθεροχώρι μέχρι την κορυφή "Κανέλα" ( Υψώματα 1114 μ.) (φωτο)




΄Εκαψαν καλύβες στη Μπλάτσα






Σε εγρήγορση βρίσκεται το Δασαρχείο Αριδαίας προκειμένου να διαλευκάνει το κάψιμο καλυβών στο δάσος της μπλάτσας ,στο Πευκωτό.

Καταδικάστηκαν σύμβουλοι του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου




Την αθώώσή τους πρότεινε ο Εισαγγελέας. 
Δεν ξεκαθάρισε το θέμα της επιδότησης της κόρης του Στ. Τουφεγγόπουλο, το οποίο μάλλον θα ξεκαθαρίσει τελικά τον Σεπτέμβριο στη δίκη υπαλλήλων του ΟΑΕΔ Αριδαίας που κατηγορούνται για το μη νόμιμο της επιδότησης
Τα πάντα ήταν νόμιμα υποστήριξε η ίδια στο εφετείο Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στον εξωραϊσμό των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ στα «χίλια πεύκα»



Την φιλοσοφία της κοινωνικής προσφοράς που πρέπει να διέπει κάθε προσπάθεια, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού, αναδεικνύει αυτό το διάστημα ο ΓΑΣ Έδεσσας, με την συμμετοχή του στις εργασίες εξωραϊσμού των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ στα «χίλια πεύκα».

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Μπατάνι», «Ορίζοντας» στην Έδεσσα και «Παιδική Πολιτεία» στην Άρνισσα



Στα πλαίσια του Προγράμματος  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (Δ.Η.Κ.Ε.Δ.Ε.), ενημερώνει ότι οι Δομές:

Έλεγχοι στα σημεία παραλαβής ροδακίνων



Μετά  από καταγγελίες  για παράνομη λειτουργία  των κέντρων παραλαβής και συγκέντρωσης  ροδάκινων, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, συγκροτήθηκαν συνεργεία για τον έλεγχο νομιμότητας αυτών που λειτουργούν στην περιφέρεια της Πέλλας.

(3)