Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πανήγυρις Ι.Ν Αναλήψεως του Σωτήρος Δωροθέας



Αυτή την Πέμπτη 24 Μαΐου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Σωτήρος Δωροθέας. Πρόγραμμα εορτής:

Εκτός η ΄Αννα Βαμβάκη



Επιβεβαιώνονται η πληροφορίες που έφεραν την ΄Αννα  Βαμβάκη  να μένει εκτός ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Πέλλα. Με γραπτή ανακοίνωσή της επικαλείται προσωπικούς λόγους ,δηλώνει όμως παρούσα στον αγώνα.
Η δήλωσή της έχει ως εξής:

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ


 

 ΡΟΣΤΕΡ

Το προεδρείο τουΠανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας





Η ανάδειξη των ελληνικών λουτροπόλεων, η προαγωγή του θερμαλισμού και η αξιοποίηση του εθνικού αυτού φυσικού πόρου προς όφελος της τοπική ανάπτυξης και της διασφάλισης σταθερής εργασίας για τις περιοχές που έχουν  λουτροπόλεις είναι οι στόχοι του νέου προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με την Πρέσβειρα της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα





Με την Πρέσβειρα της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα κα. Agnes Hwa-Yue Chen συναντήθηκε σήμερα το πρωί (22/5) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Αποχαιρετιστήριο φιλικο του Αλμωπού

Έλλειψη φαρμάκων στην αγορά καταγγέλουν οι φαρμακοποιοί.



Αναμένονται προβλήματα στη Πέλλα

Ισχυρός σεισμός στην Βουλγαρία




Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 (ή 6) βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναστάτωσε στις 03:00 τη Σόφια, χιλιάδες κάτοικοι της οποίας βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΄Εδεσσα


 



Την Δευτέρα 28 Μαΐου ώρα 19:00 ειται να  υλοποιηθεί στην Έδεσσα, από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας, εκδήλωση με θέμα «Συζητάμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Το πρόγραμμα της Ν.Δ. για έναν ισχυρό, σύγχρονο ΕΛΓΑ




Αποδέκτης της οργής και της αγανάκτησης χιλιάδων παραγωγών μας έχει γίνει ο βουλευτής του Νομού Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης.

(3)