Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εκτός η ΄Αννα Βαμβάκη



Επιβεβαιώνονται η πληροφορίες που έφεραν την ΄Αννα  Βαμβάκη  να μένει εκτός ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Πέλλα. Με γραπτή ανακοίνωσή της επικαλείται προσωπικούς λόγους ,δηλώνει όμως παρούσα στον αγώνα.
Η δήλωσή της έχει ως εξής:


Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου καλούνται  οι πολίτες, να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας. Όλοι βιώνουμε, με τρόπο επώδυνο, την ανατροπή της καθημερινότητας μας, την ανατροπή του οικονομικού κοινωνικού και πολιτικού γίγνεσθαι.  Άμεσα, θα πρέπει,  να ληφθούν  κρίσιμες αποφάσεις, να προχωρήσουν γρήγορα διαρθρωτικές αλλαγές και να εφαρμοστεί μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική, που θα βγάλει τη χώρα από την  ύφεση. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, χρειάζεται από όλους μας, στήριξη στο κόμμα μας, σύνεση και φρόνηση. Ήταν μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, το κάλεσμα, που μου  απηύθυνε ο  Αντώνης Σαμαράς, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας,  στις εκλογές της 6ης Μαΐου.   Απάντησα σε αυτό, με ένα δυναμικό αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο για τους νέους, για νέες ευκαιρίες στους πολίτες μας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας και την παράταξή μας.
Στις επικείμενες βουλευτικές  εκλογές, προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν,  να συμμετέχω  στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.  Θέτω, όμως, τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος και δηλώνω, ότι η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δε σημαίνει, ότι δεν θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή, για τη νίκη της παράταξης στις εθνικές εκλογές. Θα είμαι παρούσα και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που θα συγκροτηθεί, με όλες μου τις δυνάμεις.

ΑΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΗ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ


6 σχόλια:

  1. Κρίμα!!! Τέτοιο αστέρι!! Χάσαμε τη λάμψη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό είναι το νέο αίμα πού θα μας σώσει
    Πες μας κυρία μου σε ποιά κυβερνητική θέση ελπίζεις να σε δούμε ?
    Θα μας στηχίσει ακριβά η μέχρι τώρα "προσφορά σου" στην πολιτική ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συναλλαγη με την νεα υποψηφια[ζιακα];ετσι θα καλυφθουν υποχρεωσεις;το 2010 τιμωρει.οι χοροι και τα φιλακια στο γραφειο του πασοη σημερα πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KATOIKOS APO EKSOTERHKO
    TO NA PARETHTE DEN EINAI NTROPH
    EINAI KAI AYTO THAROS EYTRHINI
    KAPIO SOWARO SXOLIO DEN DIAWASA APO KANENAN
    ---ASTERI-KIRIA MOU-NTROPH SOU-KATAGELIES STA GRAFIA TOU PASOH
    OPOS PANTA ELLHNIKH AGENIA KTL
    ESEIS THA SOSETE THN ELLADA APO THN KRISI???
    OTAN KRINETE TON EAYTO SAS
    OTAN MATHETE NA EXETE METRO STA LOGIA SAS
    OTAN EISATAI KAI ESEIS SOSTOI POLHTES
    ISOS GHNETE KAI KRHTES ME EYGENIA
    ME ALLA LOGIA OPOS TA LEME KAI STO XORIO MOU
    KITAKSTE PROTA TA DIKA SAS XALIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)