Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τα αποτελέσματα της 26ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ` Εθνικής:


Τα αποτελέσματα της 26ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ` Εθνικής:

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 1-0

Κάτω από δριμύ ψύχος και παγωμένο αέρα η ταξιαρχία του Γιώργου Τυριακίδη αγωνίστηκε την Τετάρτη στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής με αντίπαλο την Δόξα Κρανούλας και πήρε τη νίκη με 1-0 σκορ.

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ...."ΑΝΑΤΟΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΝ  αποκλείεται να φέρει τα πάνω κάτω στον Δήμο Αλμωπίας  μια απόφαση ,που αφορά  υποψήφιο από την Ανατολική Αλμωπία. Ο Δήμος θα χρειαστεί να ξανακάνει επανεκκίνηση χωρίς να φταίει...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ


 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι στόχοι για το 2011 της συνεργασίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με το Πανεπιστήμιο της Βιέννης με επικεφαλής αντίστοιχα, την Παλαιοντολόγο Τσουκαλά Ευαγγελία, Αναπλ. Καθηγήτρια και τον Καθηγητή Gernot Rabeder, μέλος της αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών και επίτιμος δημότης Αλμωπίας, αφού από το 1996 προβάλλει διεθνώς την περιοχή.

ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ

ΤΕΛΕΙΩΜΟ δε έχει το έλλειμα στον νέο Δήμο Αλμωπίας. Κάθε μέρα ξεφυτρώνουν  και καινούρια χρέη με αποτέλεσμα να μην βρίσκει άκρη ακόμα για το χρέος των δύο Δήμων . Οι υπεύθυνοι βρίσκονται  στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

( Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗ.


                     (  


Με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την ανέγερση του ναΐσκου στην πλατεία μπροστά από το χώρο όπου στεγάζεται το ΙΚΑ Αριδαίας ας μου επιτραπεί να καταθέσω την άποψή μου.

ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

 ΕΜΒΟΛΙΜΗ αγωνιστική στη Γ΄Εθνική στις 15.00 σήμερα με τα εξής παιχνίδια

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Στο Μνημόσυνο των μακαριστών βασιλέων της Ελλάδας και των υπολοίπων μελών της  τέως βασιλικής οικογένειας

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΔΑΝΙΑΣ 2-0 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΣΕ φιλικό αγώνα που έγινε στη Έδεσσα η Εθνική Νέων  ΄νικησε την Τρίτη   την αντίστοιχη της Δανίας με 2-0 . Ακολούθησε δεξίωση από την ΕΠΣ Πέλλας και ανταλλαγή αναμνηστικών  στο κέντρο 'Καταρρακτες¨'

(3)