Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Στο Μνημόσυνο των μακαριστών βασιλέων της Ελλάδας και των υπολοίπων μελών της  τέως βασιλικής οικογένειας
παρευρέθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στο κτήμα Τατόϊ της Αττικής ο Πρόεδρος του κόμματος της Εθνικής Ελπίδας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν πολιτευτές από την Αττική, τη Φωκίδα, την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία καθώς και πολιτικά πρόσωπα (πρώην Δήμαρχοι κ.ά.). Ξεχωριστή και η παρουσία του κ. Μ. Μανωλάκου.
Οι στιγμές ήταν συγκινητικές και για άλλη μια χρονιά αποδόθηκε φόρος τιμής στη μνήμη τους.
Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του τέως Βασιλέως τέλεσε το μνημόσυνο την Τρίτη 1 Μαρτίου 2011., όπως αναφέρεται σε δελτίο τ'υπου του κόμματος.

5 σχόλια:

  1. Γι'αυτό ο τόπος μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Όσο παραμείνουμε κολημμένοι στο παρελθόν, αναπολώντας βασιλικές εποχές κατά τις οποίες δεν είμασταν παρά απλά υποκείμενα, δεν πρόκειται να εξελιχτούμε σε τίποτα παραπάνω. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η μη Έλληνες γίνονται ηγέτες της πατρίδας μας, και όταν υπάρχουν ανθρωποειδή που τους υποστηρίζουν τι να λέμε,η Φρειδερίκη συχαινόταν όλους τους Έλληνες και μας θεωρούσε ζώα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος παπαδοπουλος ρε παιδια? ο νικος? ο παλιος παικτης της Καλαμαριας? εκεινος ο παικταρας με το φοβερο αριστερο ποδι? για ποιον μιλαμε γιατι μπερδευτηκα λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ, ΛΕΕΙ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΛΟ-ΠΟΥΛΟΣ...
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΟΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)