Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση για την Παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας




ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Αντιπεριφερειάρχης
 Σ. Μαυρίδου: Ο πολιτισμός φέρνει την Ανάπτυξη

Νεκρός φοιτητής από τη Πέλλα στα Γιάννενα



Νεκρός βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου ένας νεαρός άνδρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για φοιτητή που κατάγεται από περιοχή του Νομού Πέλλας και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Δήμαρχο Αλμωπίας στη σύσκεψη των αγροτών





Σε μια άνευ προηγουμένου παράσταση ο Δήμαρχος Αλμωπίας κατηγόρησε συλλήβδην τους αγρότες για πλήρη αδιαφορία (μέχρι ένα σημείο ίσως και να είχε δίκιο) για την απροθυμία τους να συμμετάσχουν ενεργά με τη φυσική τους παρουσία στις κινητοποιήσεις .

Συνάντηση αγροτών της Αλμωπίας για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων







Πρακτικά ζητήματα που αφορούν την κινητοποίησή τους την κλιμάκωση του αγώνα και την μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή συναδέρφων τους , συζήτησαν αγρότες της Αλμωπίας οι οποίοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις από την αρχή της εβδομάδας, σε σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Αριδαία. .

«Πεμπτοφαλαγγίτες» στον μεγάλο οίκο της Αριδαίας

 

Ειδική Υπηρεσία παρακολούθησης αντιφρονούντων συμβούλων της παράταξης φαίνεται ότι έχει αναλάβει η σκληρή τρόικα της δημαρχιακής παράταξης στην Αριδαία.

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ





Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου υπεγράφη στο Κέντρο Πρόληψης “ΟΡΑΜΑ” το Συμφωνητικό Συνεργασίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των φορέων συμφώνησαν στη γνωστοποίηση του Δικτύου στους αποδέκτες υπηρεσιών έκαστου φορέα μέσα από αφίσες.

«Έλεγχος σε εμβάσματα Ελλήνων πολιτών, πού ασκούσαν το χρονικό διάστημα 2010 – 2012



εκτελεστική ή νομοθετική εξουσία, αλλά και σε πρόσωπα πού διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα τα τελευταία 10 έτη.»*

Αιτήσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2013.



                  
 
Ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 θα υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Μαΐου 2013.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ



 

Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή υπόψη του Υπουργού

Συγκέντρωση αγροτών στο Ξενιτίδειο




Η  Συντονιστική Επιτροπή αγώνα των αγροτών Αλμωπίας καλεί τους αγρότες στις 20.30 στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία με θέμα τον συντονισμό και την συμμετοχή στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου



Α1                                              
Σάββατο 15.00

Με νίκες προχώρησαν οι μικτές της ΕΠΣ Πέλλας


KΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 7-0

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: «ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»



 


Σε συνέχεια των επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης για την παρακολούθηση της πορείας των έργων που αφορούν στο Νομό Πέλλας,

Οι αγρότες μένουν στα μπλόκα






Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες, καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το πακέτο μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Χαρακτηρίζουν «ψίχουλα» και «εμπαιγμό» τα όσα ανακοινώθηκαν και τις επόμενες ημέρες αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Στην Αριδαία ,παραμένουν οι αγρότες από τον Αρχάγγελο που ενισχύονται  και με αγρότες από άλλα χωριά. Συντονίζονται δε και τος αγρότες άλλων περιοχών και ανάλογα θα προσδιορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

(3)