Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

«ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»



 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις για το αποχετευτικό της Αριδαίας




Απορρίφθηκαν από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας οι ενστάσεις που είχαν γίνει για

Ανάρτηση Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων για το Διαμέρισμα Έδεσσας την 26η Αυγούστου




Το Εθνικό Κτηματολόγιο ανακοίνωσε την έναρξη της ανάρτησης προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων για το τοπικό  διαμέρισμα της Έδεσσας. Τα προσωρινά κτηματολογικά διαγράμματα και οι προσωρινοί κτηματολογικοί πίνακες θα αναρτηθούν την 26η Αυγούστου 2013,

Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ




Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.528 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 5,2 εκατ. ευρώ. Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό.

Συναντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη στην Αθήνα




Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δέσποινα Καλδερεμτζή και τον επιστημονικό συνεργάτη του Νικόλαο Τσίμα, επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Νίκη Αξού








Mέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετά νέα πρόσωπα έγινε η πρώτη προπόνηση της Νίκης Αξού για την νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Νίκου Μοσχόπουλου και του Γιάννη Χαρπίδη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αχαρναϊκός 2-0





Μετά την αξιόλογη εμφάνιση και τη νίκη με την αλβανική Παρτιζάν Τιράνων, η Αναγέννηση Γιαννιτσών  συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας την Τετάρτη στην Έδεσσα και τον Αχαρναϊκό με 2-0.

Προμαχιώτης ο δράστης της φωτιάς στους Προμάχους



Προμαχιώτης (η μάννα του κατάγεται από το χωριό)  που μένει στην Αριδαία είναι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο δράστης της χθεσινής  φωτιάς στους Προμάχους κοντά στο γήπεδο του χωριού .

39χρονος φέρεται να έβαλε την φωτιά κοντά στους Προμάχους



 




Ένας 39χρονοςγνώριμος στις αρχές φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε την φωτιά χθες το μεσημέρι στους Προμάχους στο δάσος

(3)