Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νεκρή 46 χρονη σε τροχαίο κοντά στο γήπεδο του Εθνικού Αριδαίας



ΣΑΡΑΝΤΑΕΞΑΧΡΟΝΗ γυναίκα που εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας , έχασε τη ζωή της σήμεραγύρω στις 3  το μεσημέρι ,στον ανατολικό περιφερειακό της Αριδαίας ,

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο



Πολίτες ΕνΓνώσει

«Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (TRAINING VOUCHER)




της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ που θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πισωγύρισμα η απόσπαση της Ε.Γ. Δασών από το ΥΠΕΚΑ»



    Πισωγύρισμα χαρακτηρίζει την πολιτική και διοικητική μεταφορά των αρμοδιοτήτων της Ειδικής Γραμματείας Δασών από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θ. Τζάκρη: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάθεση της μελέτης κατασκευής του φράγματος του Αλμωπαίου






Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων της  βουλευτή  του νομού μας κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των διοικητικών διαδικασιών για την ανάθεση της «Μελέτης φράγματος Αλμωπαίου-Καλής Ν. Πέλλας», αρχικού προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ανακοινώνεται ότι:

Ένστολοι της Πέλλας στις διαδηλώσεις






Μαζική ήταν η συμμετοχή μελών από την Ε.Α.Υ.Ν.Πέλλας στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Π.Ο.ΑΣ.Υ στην Αθήνα και Θεσ/νίκη μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε μειώσεις στα μισθολόγια των ένστολων , παρά τις περί του αντίθετου προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.



Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-9-2012 ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

.ΩΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 9πμ εως 13μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ








Στις 3/9/2012 ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα Παίδων του Φ.Ο. Αριδαίας, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου Τσουλφά.

Αξεπέραστες δυσκολίες



Δήλωση Δημάρχου Έδεσσας για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς

Δύσκολη η σχολική χρονιά σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας.






Πολύ δύσκολη αναμένεται η φετινή χρονιά για τα σχολεία της Αλμωπίας ,καθώς τα κονδύλια έχουν περιοριστεί δραματικά ,παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλωπίας Δημήτρης Πασόης , μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ. 

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την πρόοδο στην εκπόνηση του Ειδικού Διαχειριστικού Σχεδίου για την προστασία του ποταμού Λουδία και της Τάφρου 66



 
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης & Υποδομών σχετικά με την πρόοδο στην εκπόνηση  του Ειδικού Διαχειριστικού Σχεδίου για την προστασία του ποταμού Λουδία και της Τάφρου 66 κατέθεσε σήμερα στη Βουλή η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

7ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 2012,






Aπό τις 15 έως 18 Σεπτεμβρίου 2012 γίνει στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, στο 3ο χλμ Αριδαίας – Λουτρακίου, θα γίνει το7ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 2012, στην κατηγορία  Αγόρια 14ετών και Αγόρια 18ετών,

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου



 





Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης Δήμου  Αλμωπίας , ύστερα από την υπ’ αριθ. 32/2012 απόφαση του Δ.Σ, η οποία εγκρίθηκε με την αριθ. 11272/31-8-2012 όμοια Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης,  ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό 

Οι Δήμοι Έδεσσας και Αλμωπίας έτοιμοι για στάση πληρωμών



Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε μιλήσει για 40 δήμους που είναι έτοιμοι να κηρύξουν στάση πληρωμών μέσα στο Σεπτέμβριο.

Συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών Αυτοδιοικητικών







Με τη διαμόρφωση ενός σχεδίου συμφωνίας ολοκληρώθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, οι εργασίες της πρώτης συνάντησης Ελλήνων και Γερμανών Αυτοδιοικητικών, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή επτά στελεχών της Γερμανικής και 52 της Ελληνικής πλευράς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ   & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ 2oy ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ






Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας συγχαίρουν για τη φετινή τους επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις, τους μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από τις τάξεις του και τους εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία.
Οι επιτυχόντες μαθητές είναι:

(3)