Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ



 


Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Απρίλιο, θα θέλαμε να επισημάνουμε και πάλι, πως αποτελεί θεμελιώδη δέσμευση του Προέδρου του Κινήματός μας η υπόσχεση για ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με λήψη αποφάσεων απο τη βάση.

Κοπή βασιλόπιτας Μ.Σ. Προμάχων




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ»
  καλεί όλους τους χορευτές του συλλόγου στην καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ:




α) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ
 Το γήπεδό μας είναι από τα καλύτερα και πλέον ασφαλή γήπεδα του Νομού μας.

Ευχαριστήριο Δήμου Σκύδρας .



Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς και αξιότιμους συμπολίτες μας , Χαράλαμπο Κοτζαβασίλογλου και τους γιούς του , Βασίλη και Δημήτρη , που για μια ακόμη φορά αντα- ποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση και είδη διατροφής σε απόρους συμπολίτες μας την περίοδο των εορτών.

«Θέματα Κτηνιατρικού Ενδιαφέροντος» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας»




Σύσκεψη για «Θέματα Κτηνιατρικού Ενδιαφέροντος» πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17/1, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου με πρωτοβουλία του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ



 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας να υποβάλλουν κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι και τις 15/02/2013, αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να φαίνεται ο αριθμός των μικρών και μεγάλων ζώων που επιθυμούν να εισάγουν στους βοσκότοπους του Δήμου μας κατά την κτηνοτροφική περίοδο 2013.

Επίθεση Γ.Σμήνα σε Δήμο Αλμωπίας και Συμπαραστάτη του Δημότη



Επίθεση κατά του Δήμου Αλμωπίας και του Συμπαραστάτη του Δημότη , εξαπολύει ο Γ. Σμήνας . Με δήλωσή του στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας , καλεί τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του  και να δείξει στη κοινωνία της Αλμωπίας ποιο κρύβονται πίσω από τον ανίδεο, μυθομανή και δικομανή συμπαραστάτη του Δημότη, όπως τον χαρακτηρίζει .

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ 0-2



Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό καταρρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η μικτή νέων της ΕΠΣ Πέλλας ηττήθηκε με
2 -0 από την Εθνική Νέων της Ρωσίας . Η ομάδα της Ρωσίας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Σύνταξη αγροτών με ανώτερο όριο ασφάλισης τα 40 χρόνια»



 

  «Σύνταξη αγροτών με ανώτερο όριο ασφάλισης τα 40 χρόνια», αυτό τόνισε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής κατά την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας την περασμένη Πέμπτη.

Ομιλία της Θ. Τζάκρη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας



 

   Έγινε δεκτή η τροπολογία για το καθεστώς ρύθμισης των σχολικών απουσιών

Ευχαριστήριο






Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας κ. Κωνσταντίνος Κούγκας ευχαριστεί δημόσια τον κ. Γεώργιο Κώτσο, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου «Θέρμες»

(3)