Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Επίθεση Γ.Σμήνα σε Δήμο Αλμωπίας και Συμπαραστάτη του Δημότη



Επίθεση κατά του Δήμου Αλμωπίας και του Συμπαραστάτη του Δημότη , εξαπολύει ο Γ. Σμήνας . Με δήλωσή του στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας , καλεί τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του  και να δείξει στη κοινωνία της Αλμωπίας ποιο κρύβονται πίσω από τον ανίδεο, μυθομανή και δικομανή συμπαραστάτη του Δημότη, όπως τον χαρακτηρίζει .


Η δήλωσή του έχει ως εξής :
Δήλωση Γ. Σμήνα "Η σκευωρία κατέρρευσε.
Η αθώωση στο Δικαστήριο ήταν πανηγυρική.
Χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις το θέμα θεωρείται λήξαν.
Θεσμικά ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες που τους αναλογούν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ας βγάλουν τις κουκούλες και ας δείξουν στην κοινωνία της Αλμωπίας, ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από τον ανίδεο, μυθομανή και δικομανή συμπαραστάτη του Δημότη. Με λυπεί βαθύτατα η σημερινή «κατάντια» του Δήμου, τον οποίο υπηρέτησα και εγώ πιστά επί πολλά χρόνια. Δεν πίστευα ποτέ πως ένας αυτοδιοικητικός χώρος όπως το Δημαρχείο Αριδαίας θα μετατρεπόταν σε ανακριτικό γραφείο ή δικαστικό προθάλαμο για «αυτόκλητους εισαγγελείς».
Ευχαριστώ το δικηγόρο μου, κ. Εμμανουηλίδη, για τη νομική του αρωγή.
Ζητώ συγνώμη από τους πολλούς και καλούς φίλους οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τέτοιου είδους ανούσιες υποθέσεις. Σε αυτούς θα σταθώ πάντα δίπλα.
Γιώργος Σμήνας "




1 σχόλιο:

  1. Όσοι και να βγάζουν ανακοινώσεις, όλοι ξέρουν στην Αριδαία τι έγινε πριν χρόνια μένει να αποδειχθεί , και τα επόμενα δικαστήρια που είναι για άλλους πάλι σε συγκεκριμένους θα καταλήξει.. εδώ είμαστε ... υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)