Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.



Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το καθημερινό πλέον φαινόμενο του ακρωτηριασμού εκατοντάδων και της κοπής δεκάδων δένδρων από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, το τελευταίο χρονικό διάστημα.






Κοπή βασιλόπιτας των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Αικατερίνη Μπαγκή παραβρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012,  στην κοπή βασιλόπιτας των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο "Δασάκι", στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής των Τριών ιεραρχών.

ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ



    Διεξάγεται την Κυριακή 5Φεβρουαρίου 2012 το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο Παγκράτιο Άθλημα στο Κλειστό  Γυμναστήριο Βέροιας.

Η επιστολή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Τάσου Θεοδωρίδη με τις προτάσεις



΄Ατακτη Υποχώρηση του Δημάρχου Αλμωπίας


Τα μάζεψε όπως-όπως ο Δήμαρχος Αλμωπίας  το μεσημέρι στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής που είχε οριακή  απαρτία. Αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή για το θέμα που αφορούσε το έργο διαμόρφωσης χώρου  βρύσης στην ΄Αψαλο .

Επανόρθωση ...συνταγής

Μην στεναχωριέσαι Δήμαρχε.  Ενα μικρό λαθάκι έκανε ο Τάκης στο φάρμακο που έριξε  όταν σας ψέκασε. Τώρα θα του δώσω το σωστό για να ξυπνήσετε από τον λήθαργο...

Ερώτηση του Γιώργου Τζάτζη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Η ανάπτυξη της Αλμωπίας περνάει μέσα από το φράγμα της Καλής;

Η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.


Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο όμορφο περιβάλλον του cafe bar Pothos, στο Λουτράκι Αριδαίας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του. Ήταν μεγάλη χαρά για το Διοικητικό συμβούλιο, η πολύ μεγάλη συμμετοχή των αθλητών, των μελών και των φίλων του Ομίλου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

(3)