Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Μπάχαλο το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Αλμωπίας


ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΔΗΚΕΑ

Μπάχαλο ήταν η δομή  ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας



Α1  3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Tα αστρονομικά ποσά που κερδίζουν οι τράπεζες από προμήθειες

Την ώρα που κάθε πολίτης για να χτίσει το αφορολόγητό του υποχρεούται να χρησιμοποιεί πλαστικό χρήμα, οι τράπεζες -με πρακτικές καρτέλ - αυξάνουν τα τιμολόγια των προμηθειών τους, επιβάλλοντας χρεώσεις ακόμα και σε συναλλαγές οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν δωρεάν. Το κέρδος που αποκομίζουν είναι τεράστιο.

Έκτακτο συνέδριο για την ανάσταση του ΠΑΣΟΚ

Σε αναμμένα κάρβουνα η Γεννηματά για το πείραμα του ΚΙΝΑΛ που τελικά δεν έπεισε...
«Είμαστε αποφασισμένοι και θα επιμείνουμε για να κάνουμε τη δημοκρατική παράταξη ξανά πρωταγωνιστή» δηλώνει, σε συνέντευξή της, στο «Έθνος της Κυριακής» η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας: «Πορευόμαστε με αισιοδοξία, κοιτώντας μόνο μπροστά, με βήματα σταθερά στην κατεύθυνση της δικής μας αυτόνομης  πορείας, χωρίς ετεροκαθορισμούς και πισωγυρίσματα».

Η παιδεία της μούχλας

Ασυγκράτητη στη φρενήρη κούρσα της προς τον μεσαίωνα, η νέα κυβέρνηση κατέρριψε σήμερα ένα από τα πολυάριθμα δικά της ρεκόρ, κατορθώνοντας το ακατόρθωτο. Άφησε τις λέξεις «φασισμός» και «ναζισμός» έξω από το μήνυμα της υπουργού Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς για την 28η Οκτωβρίου. Ακόμα και αν το είχε γράψει ο ίδιος ο Κασιδιάρης, θα ντρεπόταν λιγάκι. Όλο και σε κάποιο υστερόγραφο θα ανέφερε διακριτικά τους φίλους του, τους φρίτσηδες.

Χειμερινή ώρα από την Κυριακή.


    Πότε είναι η τελευταία φορά

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 27 Οκτωβρίου σε χειμερινή. Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή τα ρολόγια θα γυρίσουν μια ώρα πίσω.

(3)