Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ τηςΤετάρτης 04.04.2012


 



Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 28η αγωνιστική
16.00 ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ

Ποντιακό …πέναλτι από τους Αψαλιώτες

Μάλλον δεν κατάλαβε ο Διαιτητής  Σιδηρόπουλος την πρόθεση της ομάδας του ΄Ολυμπου Αψάλου στο παιχνίδι της μέσα στη Καλή , το οποίο και διέκοψε .

Το σκέφτεται η ΄Αψαλος αν θα κατέβει στα μπαράζ


Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ΄Ολυμπου Αψάλου στον αγώνα μπαράζ παραμονής με το Μελίσι.

Πλημμέλημα η ηχορύπανση



Αυστηρές ποινές προβλέπει ο νέος νόμος για την ηχορύπανση . Από πταίσμα γίνεται πλημμέλημα . Προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός χρόνου και χρηματικό πρόστιμο 5.000,00 ευρώ.
Αυστηρές ποινές προβλέπει ο νέος νόμος για την ηχορύπανση . Από πταίσμα γίνεται πλημμέλημα . Προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός χρόνου και χρηματικό πρόστιμο 5.000,00 ευρώ.

Επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες της Αλμωπίας μέσω ΄Εδεσσας


    ΄Άλλη μια αποικιοκρατική αντιμετώπιση της Αλμωπίας . Αυτή τη φορά σκαρφίστηκαν την επιστροφή Φ.Π.Α. των αγροτών . Η επιστροφή θα γίνεται από την ΄Εδεσσα και όχι από την Αριδαία , όπως γινότανε σήμερα. Ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για τους αγρότες . Μέχρι στιγμης δεν έχει εκδοθεί καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρίας από κανένα φορέα .

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2012



       Ξεκίνησαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, οι αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.). Οι ομάδες που συμμετέχουν, χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. 

Ανακοίνωση της γραμματείας του ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας Ν. Πέλλας


     Οι περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση των νοσοκομείων, οι δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό, οι ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά έχουν δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας. 

Ιστορία τρέλλας με τις λαϊκές κατοικίες της Αριδαίας





Μόνο σε αυτή τη χώρα τελικά μπορούν να συμβαίνουν τα πιο παράλογα πράγματα .

Βιβλιογιορτή στον Άγρα




Στη βιβλιογιορτή που οργάνωσαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άγρα, συμμετείχε Τη Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Κλειστό μετά τις 11.00 τη Τρίτη το Δημαρχείο στην Αριδαία


Κλειστό θα παραμείνει αύριο Ττρίτη  μετά τις 11.00  μέχρι το πέρας  του ωραρίου το Δημαρχείο στην Αριδαία προκειμένου να διευκολυνθούν  οι εργαζόμενοι  
για να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι  στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Ποταμός Αναπαύσεως




Για αλλού προορίζονταν και αλλού κατάληξαν οι κάσες της φωτογραφίας. Αντί για το Ησυχαστήριο , βρέθηκαν πεταμένα στην …οδό αναπαύσεως κατά μήκος της Μπέλιτσας από την γέφυρα των Τσάκων προς τη γέφυρα της Υδραίας . Φυσικά οι κάσες είναι πολύ πιο αθώες από άλλα  απορρίμματα που πετάνε  αρκετοί απροσάρμοστοι ακόμα

Θέλουν συνεργασία Δήμος ΄Εδεσσας και Δήμος από τη FYROM



Το Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Mogila της γειτονικής ΠΓΔΜ, με επικεφαλής το Δήμαρχο Mogila, κ. Slavko Velevski.

Τα Γιαννιτσά των χελιδονιών



 

Το ΣΆΒΒΑΤΟ  το ημερολόγιο έγραφε 31 Μαρτίου. Συμπτωματικά τη μέρα αυτή, κάποιοι την ονόμασαν «μέρα τη χελιδονοφωλιάς». Η Ορνιθολογική Εταιρεία συνηθίζει να καλωσορίζει την άνοιξη τα τελευταία χρόνια, προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν φωλιές για τα χελιδόνια.

Αρχίζουν σήμερα οι αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας


       Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος»  σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)  δ ι ο ρ γ α ν ώ ν ε ι  αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολίων Αλμωπίας για το έτος 2012, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας από 2 έως 6-4-2012.

(3)