Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αδικαιολόγητη και περίεργη  μοιάζει  η διαγραφή στοιχείων από το site  του Δήμου Αλμωπίας για το Βορεινό το Νεοχώρι και το ΠΕΥΚΩΤΟ. Σήμερα  Κυριακή στη   διαδικτυακή πύλη του Δήμου υπάρχουν τα εξής στοιχεία :

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Τύρναβος 1-0



Ακόμα μια νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έφτασε σε απόσταση βολής από την κορυφή. Αυτήν την φορά κέρδισε με 1-0 τον Τύρναβο παρουσία 1200 περίπου οπαδών της

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕΓΑΛΟ  ενδιαφέρον ξανά στο πρωτάθλημα μετά το στραβοπάτημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσα στον Απόλλωνα Αρναίας με τον Οδυσσέα Κορδελιού να το εκμεταλλεύται κερδίζοντας με 0-2 μέσα στην έδρα του Θερμαϊκού Θέρμης και μείωσε την διαφορά στον ένα βαθμό.

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 1-1

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Αετός .
Ακόμη μια ισοπαλία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αετός Σκύδρας αυτήν την φορά μέσα στην δυνατή έδρα του Φωκικού με σκορ 1-1.

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ


Α1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΣΤΑ παιχνίδια της Κυριακής σημειώθηκαν  τα εξής  αποτελέσματα:

ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ "γκρίνια " έχει πέσει με το Καρναβάλι της Αριδαίας ,το οποίο τελικά γίνεται για να περάσουν το δικό  τους κάποιοι ¨νεόκοποι¨στο Δημαρχείο.

ΟΚΤΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΔΕΝ πρόλαβε να αναλάβει καλά-καλά τα καθήκοντά του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρηςκαι πηγαν οκτώ υποθέσεις,από τις οποίες οι επτά διεκπεραιώθηκαν.Μια απο αυτές αφορούσε το ΤΑΠ:

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

11 00              

(3)