Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Αναγέννηση Δωροθέας vs Αστέρας Νεοχωρίου, Κυριακή 11.2.2018


Γιώργος Καρασμάνης: Θα ενταχθεί το σύνολο των επιλαχόντων στο πρόγραμμα ενίσχυσης των Νέων Αγροτών ;



Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ερώτηση για τους επιλαχόντες νέους αγρότες την οποία συνυπογράφουν Βαγιωνάς Γεώργιος Βουλευτής Χαλκιδικής, Βεσυρόπουλος Απόστολος Βουλευτής Ημαθίας, Καραμανλής Κωνσταντίνος Βουλευτής Σερρών, Κουκοδήμος Κωνσταντίνος Βουλευτής Πιερίας

Συνάντηση εργασίας στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τα έργα του ΕΣΠΑ που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας



Με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και τη συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο συνάντηση εργασίας σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από το ΕΣΠΑ.



Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο «Αντιπλημμυρική προστασία Έδεσσας (π. Εδεσσαίου)» συνολικού προϋπολογισμού 1.900.000,00 € το οποίο έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. Οι αρμόδιοι μηχανικοί και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν την κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Δήμαρχο Έδεσσας για την εξέλιξη του έργου και τις διοικητικές ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Η μεγάλη αυτή παρέμβαση της Π.Ε. Πέλλας αφορά εργασίες αποκατάστασης/αντικατάστασης της υφιστάμενης επενδεδυμένης κοίτης του ποταμού Εδεσσαίου, συνδράμοντας στην αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης ζώνης της πόλης της Έδεσσας και ειδικότερα της περιοχής των Καταρρακτών που αποτελεί κόσμημα για την πόλη και την Πέλλα γενικότερα.

Η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά ζήτησε από τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών να κινηθούν με ταχύτητα, συνέπεια και συνεργασία ώστε να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες που απομένουν και να μπει το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Έδεσσας σε τροχιά υλοποίησης ενώ και ο κ. Γιάννου συντάχθηκε με την άποψη της κυρίας Αηδονά.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Έδεσσας Δημήτρης Ταπαζίδης, ο Διευθυντής του ΥΗΣ Άγρα – Εδεσσαίου Ιωάννης Κρουσταλλακίδης ο Αν. Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας Αθανάσιος Σταυρίδης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Έδεσσας Ηλίας Γκουγιάννος, ο μηχανικός του Δήμου Έδεσσας Σάββας Νεσλεχανίδης και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, μηχανικοί κ.κ. Ιάκωβος Τσελίδης και Λάμπης Ιορδανίδης.

Ιερός Ναός Ευαγγελιστή Ματθαίου Γαρεφειου InPozar.net


Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας inpozar.net


Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια



Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Αδικία

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΕΛΛΑΣ   ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ: Να

Στη μαύρη λίστα του δημάρχου ο Ιερέας του Λουτρακίου



Εντύπωση και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απουσία του ιερέα του Λουτρακίου π. Σ. Ελπασίδη ,

Προσλήψεις 40 ατόμων μόνιμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ

Με μόνιμο προσωπικό θα ενισχυθεί άμεσα το ΕΚΑΒ όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργείου Υγείας θα εκδοθεί νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ηλεκτρολόγος εκτός Αλμωπίας στα Λουτρά Πόζαρ


 
Ηλεκτρολόγο εκτός Αλμωπίας

Ατυχία

Γαμώ

Προστατευόμενοι …ρουφιάνοι



Δεν χρειάζεται

(3)