Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Πίττα των κυνηγών της Αλμωπίας






Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίττα τους έκοψαν οι κυνηγοί της Αλμωπίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Συντοπίτης έχει ανάγκη από αίμα



 


Επείγουσα έκκληση  για αίμα απευθύνεται σε όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν συντοπίτη μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ετοιμάζεται για τον Δήμο Αλμωπίας ο Θ. Χαρανίδης



       




 ΑΘΟΡΥΒΑ και σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Θόδωρου Χαρανίδη για τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας μηνός Ιανουαρίου.



Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 κι ώρα 19:00, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Στάθη Ανδρεάδη και με τα εξής είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων





Νοεμβρίου 2013 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ...ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ.




      ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητέ Φορολογούμενε συμπολίτη.

Στο ψηφισθέν νομοσχέδιο του ΕΝ.Φ.Ι.Α. εμπεριέχονται -εκτός των άλλων- και αρκετές τροποποιήσεις στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (ν.4174/2013), που επηρεάζουν άμεσα τα θέματα επιβολής προστίμων από την 1.1.2014. 
Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο 54 του προηγούμενου Νόμου, έχουμε μια σειρά από Πρόστιμα Διαδικαστικών παραβάσεων όπως παρακάτω:
Για όποιον...

Η Αλεπού 100 χρονών το Αλεπουδάκι (Κατερίνα Μπαγκή) 101





Μπορεί το άρθρο(;) της Κατερίνας Μπαγκή να ήταν μια παιδική έκθεση ιδεών για παιδιά δημοτικού,   και μακριά από την απλή πολιτική πραγματικότητα, έγινε όμως σύμφωνα με πληροφορίεςγια άλλους λόγους.

Αυτοκτόνησε 51χρονος έμπορος στα Γιαννιτσά



Ένα ακόμα θύμα της οικονομικής κρίσης

Η Πίτα των αποστράτων






Το πρωί της Κυριακής (19/1) έγινε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης  Απόστρατων Αξιωματικών Πέλλαςστην Λέσχη Αξιωματικών Έδεσσας.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Γιάννης Μουλάκης ευχήθηκε σε όλους καλή

KINHTOΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...


Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων ξεκινά από την Τρίτη με συντονισμένη δράση ανά την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε πανελλαδική σύσκεψη ...

(3)