Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τη Δευτέρα ξανά γενική συνέλευση στην Δόξα Εξαπλατάνου





Άκαρπη απέβη η γενική συνέλευση της Δόξας Εξαπλατάνου το βράδυ της Παρασκευής. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Δευτέρα το βράδυ . Εκτιμάται ότι πρόκειται να προκύψει διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας

Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός για απόπειρα απάτης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση στην Έδεσσα Πέλλας





Συνελήφθη χθες (10.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.

Στις εκδηλώσεις της Ζωοδόχου Πηγής στο Γαρέφι ο Δημήτρης Μπίνος




 


Ευκαιρία να συνομιλήσει πολλούς συγχωριανούς του και όχι μόνο είχε τη Παρασκευή Ζωοδόχου Πηγής , στο Γαρέφι ο Δημήτρης Μπίνος.

Απαράδεκτοι οι βουλευτές του νομού με τον τοπικό Τύπο




Μετά την ψήφιση των τυποκτόνων  νόμων για τον περιφερειακό Τύπο, οι βουλευτές του νομού συνεχίζουν να συμπεριφέρονται  απαξιωτικά  και προκλητικά .

«Προτιμώ ιπτάμενος ως αετός να πέσω, παρά έρπων να ζήσω»



του Πέτρου Πριβαρτιτσάνη
καθηγητή Οικονομολόγου / Πληροφορικού
Γραμματέα της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

Έκτακτη γενική συνέλευση της Ά ΕΛΜΕ Πέλλας





Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας καλεί τα μέλη της  σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 14:00 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης (έναντι αναψυκτηρίου «Ψηλός Βράχος»).

ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΟ KICK BOXING ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ




  Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι γενικές προαγωγικές  εξετάσεις των αθλητών του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Γιαννιτσών στο τμήμα του kick boxing την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα της σχολής.

(3)