Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πολιτιστικό ΄Αντάμωμα με κέφι στους Προμάχους






Όλα πήγαν καλά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων του πολιτιστικού ανταμώματος που διοργάνωσε ο Μ.Σ. Προμάχων.
 Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο κοινοτικό γυμναστήριο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ» και οι πολυπληθείς θεατές απόλαυσαν ένα πλούσιο και φαντασμαγορικό θέαμα που τα είχε όλα .Παράδοση ,αλλά και σύγχρονο ρεπερτόριο.

Παραιτήθηκε τοπικός σύμβουλος της Ίδας



Την παραίτησή του για λόγους υγείας υπέβαλλε ο τοπικός σύμβουλος ΄Ιδας  Δημήτρης ΄Ιτσου ο οποίος εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας  Δημήτρη Πασόη.

Θανατηφόρο ατύχημα στα Σεβαστιανά




Χθες (30.06.2012) το πρωί, στα Σεβαστιανά Πέλλας, σε εργοστάσιο παράδοσης φρούτων, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 80χρονος, πραγματοποιώντας οπισθοπορεία, τραυμάτισε θανάσιμα 73χρονο ο οποίος βρίσκονταν πλησίον της ράμπας παράδοσης και πίσω από το όχημα. 

Σήμερα Ενημέρωση Μελών από τη Διοίκηση του Αλμωπού




Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός προσκαλεί τα Μέλη του Συλλόγου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, ΣΉΜΕΡΑ Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 και ώρα 19:00, προκειμένου να τα ενημερώσει για τον απολογισμό της περσινής σεζόν, καθώς και για το σχεδιασμό της νέας. Επιπλέον θα παρουσιαστούν οι προσφορές και τα πλεονεκτήματα για τους κατόχους της κάρτας Μέλους, όπως και οι τρόποι ανανέωσής της.

Μόνιμη στελέχωση των Λουτρών Πόζαρ




Τουλάχιστον υποκριτικές χαρακτηρίζουν τις κατά τα άλλα πολύ σωστές και αυτονόητες προτάσεις των πρώην Δημάρχων Πέτρου Ζέρζη και Χρήστου Μπίνου , περί μόνιμης στελέχωσης νευραλγικών τομέων της Επιχείρησης των Λουτρών ,επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών Πόζαρ. Διότι κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να το κάνουν στη θητεία τους.

Αναπάντητες ερωτήσεις του Νίκου Αποστολίδη για τα Λουτρά Πόζαρ

Ελάχιστες και σύντομες απαντήσεις πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Αποστολίδης  στη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.
Τόσο ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Ιωαννίδης , όσο και ο Δήμαρχος κ. Δ. Πασόης ,απέφυγαν να απαντήσουν με σαφήνεια. .

Υπό διάλυση η Επιχείρηση των καταρρακτών ΄Εδεσσας



ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

(3)