Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Αφρικάνοι στο Λουτράκι, InPozar.Net


 

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

 ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

 

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ιερώνυμου για εορτασμό Χριστουγέννων και εκκλησίες Newsroom

eurokinissi 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ερώτηση πανδημία

Η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» με ερώτηση της προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα

Οργή Τσίπρα: Δίνει όλα τα στοιχεία δημόσια, καλεί Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για συκοφαντίες

https://www.ieidiseis.gr/media/k2/items/cache/21453c1932edbf24c4adb4c64bbea430_XL.jpg?t=20201208_145055

Αναλυτικά στοιχεία για την περιβόητη «βίλα» στο Σούνιο δίνει ο Αλέξης Τσίπρας. Η «βίλα» βγήκε σπίτι 71 τετραγωνικά και άλλα τόσα υπόγειο. Πόσο το νοίκιασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ . Το μισθωτήριο. «Συστήνω δε το ίδιο να πράξει και ο κος Μητσοτάκης για τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής», τονίζει.

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία 1992 όλα όσα ειπώθηκαν τότε στην Αλμωπία 28 χρόνια πρίν, InPozar.Net


 

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας χαιρετίζει τους φορείς της περιοχής που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν την Παρασκευή 4 του Δεκέμβρη, στην τηλεδιάσκεψη με θέμα την πανδημία και την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε στα δύο νοσοκομεία του νομού.

Χ. Χουρσόγλου : Να πάρει πρωτοβουλίες ο Δήμος Αλμωπίας

 


Συνέντευξη στην εκπομπή   ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ  στο Ράδιο Αλμωπία , που παρουζιάζουν ο Πέτρος Σαμάνδης και  Χρήστος  Παπαδόπουλος παραχώρησε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου.

Σχολεία: Πότε σταματούν τα μαθήματα για τα Χριστούγεννα

Σχολεία: Πότε σταματούν τα μαθήματα για τα Χριστούγεννα

 

 

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας, ενημερώνει τους μαθητές αναφορικά με τον προγραμματισμό των μαθημάτων έως τις γιορτές.

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες

Για έντονα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Πότε θα περάσει η κακοκαιρία από την Αττική. 

Ο Έλγιν ξανάρχεται!

Νόμος που έφερε το υπουργείο Πολιτισμού στη Βουλή προβλέπει την εξαγωγή από τη χώρα μας αντικειμένων και έργων τέχνης από μουσεία για… ένα αιώνα! Αν και φαίνεται τόσο απίστευτο που πολλοί θα νομίζουν ότι είναι «fake news», είναι εντούτοις πέρα για πέρα αληθινό! (βλ. τροποποίηση της παρ. 12 του άρθρου 45 του ν. 3028/2002). Aυτό που επιχειρούν, ας το ονομάσουν καλύτερα «εκπατρισμό».. και όχι προσωρινή έκθεση των πολύτιμων μουσειακών αντικειμένων στο εξωτερικό!

Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Σε κίνδυνο τα δικαιώματα και οι ελευθερίες

https://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2020/50/330457-5200002_edited.jpg

Για «τον κίνδυνο μιας μόνιμης διολίσθησης στο δίκαιο της ανάγκης» και «παραίτησης του κυρίαρχου Λαού από τα δικαιώματά του» με αφορμή την πανδημία κάνει λόγο σε άρθρο του με αφορμή την απαγόρευση των συναθροίσεων, τόσο για την επέτειο του Πολυτεχνείου όσο και της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων,  Χριστόφορος Σεβαστίδης.

Ποιοι εξαιρούνται από την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού για τα Χριστούγεννα

Ποιοι εξαιρούνται από την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού για τα Χριστούγεννα

 

Ποιοι θα εξαιρεθούν από την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έκανε γνωστό ο Στέλιος Πέτσας.

Διευκρινίσεις για τις ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Γιατί τόσα λίγα τεστ λίγο πριν τις κρίσιμες αποφάσεις για το άνοιγμα ή όχι κρίσιμων τομέων της οικονομίας;

Βασίλης Σκουρής
Βασίλης Σκουρής

Σοβαρές διαφωνίες και μεταξύ των μελών της Επιτροπής και μεταξύ υπουργών, αλλά και ανάμεσα στο στενό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου.

Πέθανε ο Βαγγέλης Μπαγκής



 

«Οι επισημάνσεις της επιστημονικής κοινότητας … αγνοήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση».


Χρήστος Παπαστέργιου

Ιατρός Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Κ.Μ.

Ο καιρός σήμερα...



  • Στα δυτικά και νότια αναμένονται σήμερα κατά τόπους βροχές και στα δυτικά θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Γραμματείας της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ 3-12-2020


 

Την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα

(3)