Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Περίεργες αναθέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας για τον Κορονοιό


Δημόσιες εξηγήσεις οφείλει να δώσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας για την απ ευθείας ανάθεση που έκανε σε επιχείρηση  για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού στα πλαίσια αντιμετώπισης του  COVIT -19

Απεβίωσε η Χρυσάνθη Παπανικολάου πρώην πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων οι Πρόμαχοι.


 

 Απεβίωσε η Χρυσάνθη Παπανικολάου πρώην πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων οι Πρόμαχοι.  Αεικίνητη δραστήρια και με πάθος για τον Σύλλογο και το χωριό της έθεσε τα πολιτιστικά δρώμενα σε νέες βάσεις και  εξωστρέφεια.

Κοινός ψευταράκος ο Δήμαρχος Αλμωπίας






   Όχι μόνο δεν τελειώνουν τα αδιέξοδα που δημιουργεί μόνος του ο Δήμαρχος Αλμωπίας , αλλά φροντίζει να τα αυξάνει.

Δ. ΜΠΙΝΟΣ :Να καταργηθούν οι δήθεν πεζοδρομήσεις



 





Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,

Εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθούμε μία γενική αναστάτωση της πόλης της Αριδαίας, η οποία προκύπτει από την προχειρότητα με την οποία διαχειρίστηκε η Δημοτική Αρχή το σοβαρό θέμα των πεζοδρομήσεων.

Είχε ζητήσει την κατάργηση των δια περιφοράς συνεδριάσεων ο Δημήτρης Μπίνος




Η παράταξη του Δημήτρη Μπίνου  είχε ενημερώσει έγκαιρα ότι θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις  κοροϊδία εδώ και πολύ καιρό με την δήλωση  που είχε δώσει στην δημοσιότητα:

Δεν έχει πάτο η κατρακύλα στον Δήμο Αλμωπίας .


  ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΨΕΙΡΑ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ
ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ
 ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ

Κορονοϊός: Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι και η μάσκα στα εμπορικά

Κορονοϊός: Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι και η μάσκα στα εμπορικάΚορονοϊός: Δεν υποχρεούνται, πλέον, οι καταναλωτές μέσα σε εμπορικά κέντρα να φορούν μάσκα, ενώ καταργείται και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020).

Προειδοποίηση για επικίνδυνες μάσκες, αντισηπτικά και μαϊμού ιατρικά προϊόντα

photo: pixabayΚορονοϊός: Η πανδημία του νέου κορονοϊού προκάλεσε αύξηση του λαθρεμπορίου μασκών, αντισηπτικών και άλλων ιατρικών προϊόντων κακής ποιότητας ή πλαστών, που μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο τους χρήστες τους, προειδοποιεί σήμερα ο ΟΗΕ.

ΕΛΑΣ: Μην ανοίξετε αυτό το email - Είναι από κακόβουλο λογισμικό

photo: pixabayΣε προειδοποίηση προχώρησε σήμερα η ΕΛΑΣ σχετικά με email το οποίο διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιστολή δημοσιογράφων στον Θεοδωρικάκο

Επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο με κοινοποίηση στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά έστειλαν οι Ενώσεις Συντακτων της Περιφέρειας. Οι Ενώσεις (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ και ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) αναφέρουν ότι στην πλειονότητα των ΟΤΑ που λειτουργούν στην Περιφέρεια της χώρας, λόγω του περιορισμού..

Ο καιρός σήμερα...




Σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ


Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων εκφράζει την έντονη αντίθεση της στο νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ και θα ξεκινήσει αύριο η συζήτηση του στην Βουλή, με το οποίο ουσιαστικά απαγορεύει τις διαδηλώσεις και τις λαϊκές κινητοποιήσεις και βάζει νέα εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση.

«Ένας χρόνος κυβέρνησης Μητσοτάκη - Πολλά χρόνια πίσω για την κοινωνική πλειοψηφία»



 Η ολοκλήρωση ενός χρόνου από τότε που η Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής τον Κ. Μητσοτάκη ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας επιβεβαίωσε τις προβλέψεις μας και, την ίδια στιγμή, διέψευσε όσους είχαν πιστέψει την προεκλογική της προπαγάνδα.

(3)