Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Δήλωση Γ. Καρασμανη για τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Πέλλας


Η   απόφαση του υπουργείου Υγείας, με την οποία τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας
της Πέλλας εντάσσονται στην Α΄ κατηγορία των άγονων και προβληματικών περιοχών της Χώρας,

Πλήρωση κενών θέσεων στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης



Η Διεύθυνση του Πρότυπου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 3 της περιπτ. ΙΒ του άρθρου 9 της υπό στοιχεία 77231/ΓΔ4/28-06-2022 (Β΄3323) Υ.Α. καλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές, γονείς/κηδεμόνες Να προσέλθουν στο σχολείο για υποβολή χειρόγραφης αίτησης κατ εξαίρεση εγγραφής / μετεγγραφής από τις 2/9/2024 έως και 5-9-2024 για την πλήρωση των ακολούθων κενών θέσεων.

Αίτηση για να δουν τα γραπτά τους μπορούν να υποβάλλουν όσοι συμμετείχαν στις Πανελλήνιες

Πανελλήνιες 2024: Με παράβολο 50 ευρώ βλέπετε το γραπτό σας – Η προθεσμία για την αίτηση

Τη δυνατότητα να δουν τα γραπτά τους, στις Πανελλήνιες 2024 θα έχουν όσοι πήραν μέρος στις εξετάσεις καθώς αυτό προβλέπεται από το νόμο και αφορά εκείνους που νοιώθουν αδικημένοι από τη βαθμολογία που έλαβαν. Οι αιτήσεις όσων ενδιαφέρονται για αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να γίνουν από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου 2024.

O καιρός

 Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις πρωινές ώρες έως και αργά το απόγευμα κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς στη Θεσσαλία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική).
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

    Έχουσι γνώσιν οι φύλακες.

(3)