Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

15 Χιλιάδες ευρώ για γάλα από τον Δήμο Αλμωπίας




Στην προμήθεια γάλακτος ,αξίας περίπου 15 χιλ. ευρώ πρόκειται να προβεί ο Δήμος Αλμωπίας

Οι διαιτητές των αγώνων


 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3-3-2012          15.00            

Πυροβολούν τον ΄Αλκη


ΕΒΓΑΛΕ  «ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ» Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Με κάλπη από τη βάση η εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ



Η ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για  εκλογή από τη βάση του νέου προέδρου του κόμματος την Κυριακή 18 Μαρτίου, αποτελεί εσωκομματική νίκη του νυν προέδρου Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε επίσης να εγγυηθούν όλοι τις δημοκρατικές διαδικασίες. 

«Άδειασαν» τον δήμαρχο Αλμωπίας





Από την συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  τη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου  δεν  έλειψαν  και τα αδειάσματα  κατά  του Δημάρχου  .

Στον αέρα ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας ;



 
Στον αέρα βρίσκεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας παρά το γεγονός ότι εγκρίθηκε , διότι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται .

Ανεξέλεγτη η κατάσταση στη Λαϊκή


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ευχαριστήριο Μ.Σ. Μενέλαος Λουντέμης Εξαπλατάνου





ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Μ.Σ. ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Αντίθετος με τη δημιουργία του δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Σκύδρας ο Δ. Ψωμιάδης





Δεν είναι σύμφωνος με τη δημιουργία του δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην περιοχή της Σκύδρας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή-απάντηση που απέστειλε στην βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Δ. Ψωμιάδης.

Ανακούφιση στο πρόβλημα του αγροτικού ιατρείου Προμάχων


Μετά από τις διαμαρτυρίες των Προμαχιωτών  οι υπεύθυνοι βρήκαν τη λύση για το δίκαιο αίτημά τους και αυτή την εβδομάδα υπήρξε ιατρός επί τρεις ημέρες  με αποτέλεσμα  να εξυπηρετούνται όλοι οι  ηλικιωμένοι  και γενικά  να μην υπάρχει και η πολύωρη αναμονή στο κρύο.΄Ηδη  είναι  αραιή η  ροή ασφαλισμένων ,αλλά και η αναμονή πολύ μικρότερη.

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την κατάσχεση αυτοκινήτων της




Για πρώτη φορά βγαίνει από τον Δήμο Αλμωπίας επίσημη ανακοίνωση για κατάσχεση ,έστω και εμμέσως από επιχείρησή του  με αφορμή την  χθεσινή κατάσχεση αυτοκινήτων και εργαλείων  της ΔΕΥΑ .

Συνέντευξη Τύπου




 ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρουσίαση του ημερολογίου 2012 που εξέδωσε η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Αλμωπίας, η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Πέλλας σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 11.00 στο Ξενιτίδειο

(3)