Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Κλονίζουν την κυβέρνηση τα «κόκκινα» δάνεια

 


  

Κλονίζουν την κυβέρνηση τα «κόκκινα» δάνεια September 28, 2024 στις κατηγορίες ΠΟΛΙΤΙΚΗ, –Κορυφή του παγόβουνου η ερώτηση 11 βουλευτών της ΝΔ που εγκαλούν τον Κ. Χατζηδάκη επειδή αφήνει απροστάτευτους τους δανειολήπτες Γράφει ο Νίκος Παρασκευάς

Γιορτή πιπεριάς στο Γαρέφι


 

Ολοκληρώθηκε το πολυθεματικό φεστιβάλ στην Αριδαία

 



20 ΧΙΛ .ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τις αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης

 Αντίστροφη μέτρηση για τις αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει το πόρισμα της επιτροπής για την αναμόρφωση των τεκμηρίων διαβίωσης, η οποία εξετάζει αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού τους για κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη, καθώς και τροποποιήσεις στα ελάχιστα ποσά διαβίωσης, που σήμερα ορίζονται στα 3.000 ευρώ για άγαμους και 5.000 ευρώ για έγγαμους.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

 



 Κοινή επιστολή απέστειλαν οι δήμαρχοι Αλμωπίας, Αμυνταίου, Έδεσσας, Εορδαίας και Φλώρινας, αναφορικά με την αναγκαιότητα κατασκευής νέας οδικής σύνδεσης μεταξύ Πτολεμαΐδας – Έδεσσας.

Ο καιρός

 Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και τοπικά πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ, από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, την περιοχή των Κυθήρων και της Κρήτης.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

    Ώρα καλή στην πρύμνη σου 


κι αέρα στα πανιά σου.

(3)