Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Βασίλης Στεφανίδης είναι ο νέος τεχνικός του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας



     Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ήρθε σε συμφωνία με τον Πελλιώτη τεχνικό Βασίλη Στεφανίδη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύσκεψη ΠΑΣΟΚ στην Αλμωπία για τις εκλογές



Μαζεύτηκαν για να …μαζευτούν χθες βράδυ στελέχη του ΠΑΣΟΚ  και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής,σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τις εκλογές .

Εγγραφές στην ΕΠΑΣ Έδεσσας



Η ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτριών – των του Γ.Ν. Έδεσσας με υπουργική απόφαση θα προβεί στην εγγραφή μαθητών στην Α΄τάξη για το σχολικό έτος 2012 -2013 από 1.6.2012 έως και 29.6.2012 τις εργάσιμες ώρες και από ώρα 9:00π.μ. – 13:00μμ.

Μαϊμού και οι ασφαλτοστρώσεις στο Θεοδωράκι




ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

 Παρά τους ισχυρισμούς του Σταύρου Τυφεγγόπουλου ότι δεν υπάρχουν εικονικά έργα στο πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, οι έλεγχοι δείχνουν άλλα.
Μετά τις εικονικές χαλικοστρώσεις για τις οποίες γίνεται ανάκριση για κακουργηματικές πράξεις , ΣΔΟΕ και επιθεωρητές -Ελεγτές Δημόσιας Διοίκησης , λένε ότι και τα έργα ασφαλτόσττρωσης στο Θεοδωράκι ήταν εικονικά .

Γνωμοδότηση αξίας. 3.000,00






Χωρίς ουσιαστικό λόγο  ο Δήμος Αλμωπίας θα επιβαρυνθεί με 3.000 ,00 ευρώ, για μια απλή γνωμοδότηση. Τόσο θα κοστίσει η συνεδρίαση στον Δήμο ,επειδή τη περασμένη Τρίτη δεν ελήφθη η απόφαση  και μετατέθηκε για σήμερα προκειμένου να αποφανθούν δια ψηφοφορίας πρώτα οι…ταξιτζήδες.

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ




Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων κ. H.J. Fuchtel στην Πέλλα(οι φωτογραφιες  ειναι αό α Λουτρά  Πόζαρ

Εκλεψαν αντικείμενα από το αμαξοστάσιο Γιαννιτσών





Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 19 και 22 ετών, διότι αφαίρεσαν από αποθηκευτικό χώρο αμαξοστάσιου του Δήμου Πέλλας

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας




Το θέμα για την γνωμοδότηση του καθορισμού αδειών και εδρών των  ΤΑΞΙ που δεν ψηφίστηκε τη Τρίτη ,για να αποφασίσουν μόνοι τους οι  ταξιτζήδες, αναμένεται να απασχολήσει τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας , όπως προαναγγέλθηκε τη περασμένη Τρίτη .

(3)