Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017


πανηγύρι στην Αγάθη


Την Πέλλα επισκέπτεται ο Χρ.Σπίρτζης


Ο Υπουργός  Υποδομών & Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης, πρόκειται να επισκεφθεί την Πέλλα μέσα στον Οκτώβριο με διπλή ατζέντα.

Νέες καμπάνες σε αιρετούς του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου


Μετά από  ακροαματική διαδικασία τριών ημερών το εφετείο Θεσσαλονίκης που εκδίκασε τις εφέσεις πρώην αιρετών του  πρώην Δήμου Εξαπλατάνου,

Στην 4η PELLA AGRO συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως συνδιοργανωτής φορέας και με δικό της περίπτερο.


Η διοργάνωση πραγματοποιείται το διάστημα 15 – 19 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κρύα Βρύση Δήμου Πέλλας.

Ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος «ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» στην Κρύα Βρύση


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ



Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κρύα Βρύση από τον Δήμο Πέλλας (Αντιδημαρχία Αθλητισμού) ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος «ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», με οργάνωση από τον Νίκο Πουργουτζίδη - “Radio Gallery”.
Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στις 12.00 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης και η διαδρομή  της ποδηλατοδρομίας θα είναι: Κρύα Βρύση - Άγιος Λουκάς -  Γαλατάδες - Καρυώτισσα - Κρύα Βρύση.
Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται προς τιμήν του ποδηλάτη από την Κρύα Βρύση Γιάννη Ουζουνίδη, έχει την υποστήριξη των: Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Κρύας Βρύσης, Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας και της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
Ο Γιάννης Ουζουνίδης
Ο Γιάννης Ουζουνίδης έχει καταγραφεί τρεις φορές στο βιβλίο Γκίνες: το 1986 για τον πρώτο γύρο της Ελλάδος με ποδήλατο, το 1987 για τον γύρο της Ευρώπης (έκανε 8.500 χλμ.) και το 1994 πάλι για τον γύρο της Ελλάδος, αυτήν τη φορά με διαδρομή 900 χιλιομέτρων επιπλέον από τον πρώτο, ήτοι 4.200 χλμ. σε 16 ημέρες. Ακολούθησαν άλλοι δώδεκα γύροι της Ελλάδος με τελευταίο αυτόν που έγινε τον περσινό Μάιο.

Επαναλειτουργία της Σχολής Γονέων Δήμου Σκύδρας.





Μετά τη διακοπή του Αυγούστου, τίθεται ξανά σε λειτουργία, όπως είχε προαναγγελθεί, η Σχολή Γονέων Δήμου Σκύδρας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ

Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου για την μείωση των κονδυλίων που αφορούσε την αγορά προσθετικών ειδών και ορθωτικών μηχανημάτων.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Με αφορμή  τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ,  παρευρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν σε παράλληλες δράσεις και θεματικές συσκέψεις ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ,Πέτρος Γάγκλιου, ο αναπληρωτής συντονιστής , Πέτρος Τσαρκνιάς, η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου, Σεμερτζίδου  Άννα και ο υπεύθυνος θεμάτων κοινωνικής πολιτικής,Αριστοτέλης Λαμπρίδης.
Συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας του συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρου Γάγκλιου πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΟΣΕ στην ΔΕΘ

ΕΥΧΕΣ ΑΛΜΩΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο Αλμωπός Αριδαίας και η Ακαδημία του εύχεται σε όλους τους μαθητές και αθλητές της Αλμωπίας καλή σχολική και αθλητική χρονιά. 

Όλα έτοιμα για την 4η Pella Agro

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, τα εγκαίνια στην Κρύα Βρύση

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμάσεις και όλα είναι έτοιμα για την 4η Pella Agro - (30η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης) που διοργανώνει ο δήμος Πέλλας και αποτελεί σημαντικό θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη για την εκκίνηση της χρηματοδότησης των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη για την εκκίνηση της χρηματοδότησης των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών με 10 εκ ευρώ που ανακοινώθηκε στην συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση και του Περιφερειάρχη Κ.Μ. Απόστολου Τζιτζικώστα :

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τις μεγάλες ζημιές από χαλαζοπτώσεις σε χωριά της Π.Ε. Πέλλας και της Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν να μάθουν σε ποιές άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες του Νομού μας που επλήγησαν από τις έντονες χαλαζοπτώσεις

Ανακατασκευή των γηπέδων τένις Σκύδρας

Ένα χρόνιο πρόβλημα, των φίλων και αθλητών του τένις, βρήκε επιτέλους λύση. Εγκρίθηκε από την Γ.Γ.Αθλητισμού το ποσό των 58.018,16 ευρώ για την ανακατασκευή των γηπέδων μας. Έτσι, το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως σύλλογος, οδεύει προς την οριστική του λύση.

Συμμετοχή στον αγιασμό των σχολείων και χαιρετισμός της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.



 
Το πρώτο κουδούνισμα αντήχησε και στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σκύδρας, το πρωινό της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, σημαίνοντας και σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017 – 18.

Εναρξη σχολικής χρονιάς – Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας

Έ




Ξεκίνησε η σχολική χρονιά με τους καθιερωμένους αγιασμούς σε όλα τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας.

(3)