Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από την Π.Ε. Πέλλας





Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Δημήτρης Πασόης και οι Ποντιακοί και Προσφυγικοί Σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Επίσκεψη Γιάννη Σηφάκη στις εργαζόμενες του «Βοήθεια στο σπίτι»



        Ο Γιάννης Σηφάκης, επικεφαλής δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του επισκέφτηκε τις εργαζόμενες στο κοινωνικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Πέλλας



Aυτοψία πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην επαρχιακή οδό Αριδαία – Σωσάνδρα – Πρόμαχοι και, συγκεκριμένα, στη δεύτερη στροφή - διασταύρωση Σωσάνδρας – Δωροθέας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από ομάδα δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αλμωπίας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπερμπέρη και τον Γραμματέα του ΔΣ κ. Τσεχιλίδη.

Σε πλήρη ετοιμότητα ο εκλογικός μηχανισμός της Π.Ε. Πέλλας



 Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο εκλογικός μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου

Νιόβη Παυλίδου: Οφείλουμε να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα






Η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια αποτελεί έναν από τους άμεσους στόχους του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» καθώς συμβάλει στην εξωστρέφεια και διασφαλίζει την ύπαρξη θέσεων απασχόλησης.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας: Επιτέλους επιστρέφουμε στο σπίτι μας.



          Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι πλέον  επιστρέφει το σχολείο μας στην φυσική του έδρα  στο κτήριο που φιλοξενούσε το Πανεπιστημιακό τμήμα.

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για τις τραγικές ελλείψεις ιατρών στις Υγειονομικές Μονάδες του ΠΕΔΥ στην περιφέρεια



    Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Θ. Τζάκρη με την οποία τον ερωτά πως προτίθεται να καλύψει τις ελλείψεις σε βασικές ιατρικές ειδικότητες (παθολόγους,

Ερώτημα για το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Αλμωπίας




          Παρόλο που έχει δοθεί εντολή από την Περιφέρεια να μην χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο της υπηρεσίας , πέραν του ωραρίου, ο κ. Δήμαρχος Αριδαίας συνεχίζει να το χρησιμοποιεί και για δική του χρήση.

Π. Κελεσίδης Οι μάσκες Θεοδωρίδη-Ανδρίτσου άρχισαν να πέφτουν





Οι μάσκες  άρχισαν να πέφτουν και να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά τις θέσεις και τον προγραμματισμό των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών της Π.Ε. Πέλλας.

Μύρισε λιχουδιές η Κεντρική πλατεία Αριδαίας








Την  Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 οι Σπουδαστές  CHEF – Αρχιμάγειρες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προσέφεραν εδέσματα ζυμαρικών γλυκά και ποτό στο κοινό που βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης .

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητές την Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην Έδεσσα







Πολιτική εκδήλωση με ομιλητές την Δέσποινα Χαραλαμπίδου υποψήφια
Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Κώστα Χρυσόγονο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κελεσίδη Παύλο, στην Έδεσσα.

Κάλεσμα Γιάννη Σαπακόλη


(3)