Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η Εορτή Κοπής Βασιλόπιτας της ΕΚΑΣΚΕΜ στην Αριδαία




ΤΗΝ Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αριδαίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια Εορτή Κοπής της Βασιλόπιτας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ

ΜΕ αφορμή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας για κατάργηση του χωριού ΠΕΥΚΟΤΟ, εμείς οι κάτοικοι του Πευκοτού θα βάλουμε στην απογραφή το όνομα του χωριού μας,

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ




Το Σάββατο 5-2-2011 έγινε στον Αλμυρό Βόλου το 17ο κύπελλο Ελλάδας στην αγωνιστική αναρρίχιση. Η λέσχη συμμετείχε με 12 αθλήτριες.
                                              Αποτελέσματα

Η ΤΟΠΟΤΕΤΗΣΗ ΤΗΣ Θ ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ


Αγαπητοί συμπολίτες,

Σήμερα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στον τόπο μας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αγαπητό φίλο Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος βρίσκεται εδώ για να μας ενημερώσει για τα σχέδια του υπουργείου, τις θέσεις της κυβέρνησής μας στον αγρ

Ξεκινά τη λειτουργία του το «Τραινοσκί» την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου




Ξεκινά την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 την δοκιμαστική λειτουργία του το θεματικό τραίνο «Τραινοσκί», το οποίο θα μεταφέρει επιβάτες στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Άρνισσα και από εκεί με λεωφορείο στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα-Καϊμάκτσαλαν κάθε Σάββατο και Κυριακή δύο φορές την ημέρα.

4,2 εκατομύρια ευρώ το χρέος του Δήμου Εξαπλατάνου

Παρά τις διαβεβαιώσεις  της  απελθούσας διοίκησης ότι το χρέος του Δήμου Εξαπλατάνου είναι μικρό η κατάσταση προδιαγράφεται μελανή.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΑΡΑ την λυσσαλέα επίθεση εφημερίδας της Αριδαίας κατά όσων έγραψαν οτι φάκελλος που αφορούσε συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο της Αριδαίας εξαφανίστηκε,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης,

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΤΗΝ συγχώνευση των δημοτικών επιχειρήσεων προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας και στον ορισμό των διοικήσεών τους. Αυτά συμπεριλαμβάνονται και στην ημερήσια διάταξη της συνεδριασης του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη. Ολα τα θέματα είναι:

(3)