Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

4,2 εκατομύρια ευρώ το χρέος του Δήμου Εξαπλατάνου

Παρά τις διαβεβαιώσεις  της  απελθούσας διοίκησης ότι το χρέος του Δήμου Εξαπλατάνου είναι μικρό η κατάσταση προδιαγράφεται μελανή.
 Μόνο ο Δήμος μέχρι τον τώρα τεκμηριωμένο έλεγχο έχει άνοιγμα που ξεπερνά τα 4,2 ευρώ, σύμφωνα με πηγές από τον νέο Δήμο
                                         -----------------------------------------------
Αλμωπίας . Εκτιμάται οτι το ποσό αυτό μπορεί να αυξηθεί ,ενώ σύμφωνα με μτις ίδιες πηγές    μέχρι στιγμής είναι αγνωστο το χρέος των δημοτικών επιχειρήσεων του τέως Δήμου Εξαπλατάνου.

10 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ Κ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΙΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ( ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ) ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ανθρωποι ηταν αδιστακτοι. εκλεβαν οτι ευρω περνουσε απο τον δημο. ο μοναδικος σκοπος τους ηταν πως θα τα οικονομισουν. εικονικες αναθεσεις εργων, αμοχαλικοστρωσεις,ασφαλτοστρωσεις΄,πυροπροστασια δυο χρονια τα πνιξανε, και το πιο ωραιο ηταν οτι χωρις να γινονται εργα αυτοι εκοβαν ενταλματα. δεν πρεπει να ελεχθουν/΄αυτοι οι κυριοι. δημαρχε περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo stayro,,,,,,,,,astoys tora na d6yme ti tha kanoyn.........o zerzis ti tha afisi.na doyme poso nikokyrema ekane kai pos timise to dim0sio xrima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ, ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ . ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.......


    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ύστερα μας φταίει ι MERKEL το EYRO και το μνημόνιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KSERATE POSA EPERNE O EIDIKOS SYNERGATIS TOY DIMARXOY O PITSIRIKAS?
    1800 EYRO

    O DIMOS HTAN MONO GIA MERIKES OIKOGENEIES KATHOS PREPEI POY PHGAINAN STHN EKKLISIA KAI EPSELNAN KIOLAS
    MPAMPAS, MAMA, GIOS, KORI OLOI STON DIMO
    PANO APO 8 XILIADES TO MINA
    ESY AGROTI PANE NA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAla pleon den sas diabazei kaneis-η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ - Η ΛΑΣΠΗ - ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ........ΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασε μας ρε Petros που εβγαλες και το χρεος 4.2 εκατομμύρια. σιγά μην χρωστάει ο Δήμος και περισσότερα από όλο το κράτος.

    πρωτον λες παλι ό,τι να ναι απλά για να τραβήξεις το ενδιαφερον και

    δεύτερον πάλι ασχολείσαι με τον Δήμο Εξαπλατάνου, μάλλον γιατί έχεις εσύ ή κάποιος άλλος κύριος με φάκελο προσωπικό πρόβλημα με κάποιους από εκεί...

    πάλι ψέματα... πάλι τα ίδια...

    και ακόμα χειρότεροι αυτοί που σχολιάζουν από κάτω, οι καθόλου "στημενοι"...τόσο πρόβατα πια? αμέσως να πιστέψουν ό,τι γράφει ο καθένας? έλεος!
    και λίγο μυαλό δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ?

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ?

    ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)